Obnoviť stránku

Kneipp kazeta Staré dobré časy

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kneipp kazeta Staré dobré časy

Kneipp kazeta Staré dobré časy

Darčeková súprava Staré dobré časy obsahuje sprchovací gél a telové hydratačné mlieko s prírodným zložením. Krásna kazeta uložená do darčekovej krabičky je vhodným darčekom pre ženy bez rozdielu veku. Jedinečným spôsobom sa stará o pokožku a zanecháva ju ošetrenú aj nádherne prevoňanú. Darujte ženám prírodnú kozmetiku, ktorá pripomína staré dobré časy!

Sprchový gél Staré dobré časy (200 ml)
Jemná konzistencia sprchového gélu pokožku dokonale vyčistí od nečistôt aj prebytočného kožného mazu a zanechá ju jemnú, pružnú a sviežu. Sprchový gél obsahuje výťažky z červeného maku a konope. Stará sa o pokožku silou prírody a dodáva jej výživu aj hydratáciu. Krásna vôňa prípravku prevonia vašu kúpeľňu a na pokožke zanechá uvoľňujúcu vôňu. Krémová konzistencia vašu pokožku ošetrí, zvláčni a jedinečným spôsobom upokojí. Bohaté zloženie gélu pokožku regeneruje a dodáva jej mladistvý vzhľad. Doprajte si príjemný relaxačný zážitok každý deň!

Aktívne látky:

  • Výťažky z červeného maku - jemne pokožku ošetrujú, dodávajú jej vláčnosť, pevnosť a prirodzenú pružnosť.
  • Výťažky z konope - pokožku upokojujú, dodávajú jej výživu, hydratáciu a chránia ju pred vonkajšími škodlivými vplyvmi.

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku v sprche alebo vo vani a jemne masírujte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Telové hydratačné mlieko Staré dobré časy (200 ml)
Hodvábne jemné telové mlieko je určené všetkým ženám, ktoré sa rady starajú o svoju pokožku. Mlieko obsahuje výťažky z červeného maku a konope, ktoré pokožku zjemňujú, dodávajú jej pevnosť a pružnosť. Pri pravidelnom používaní bude pokožka hydratovaná, vláčna a chránená pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Telové mlieko vám prinesie každodennú radosť zo života a zanechá vašu pokožku nádherne prevoňanú prírodnou vôňou.

Použitie:
Nanášajte na pokožku celého tela každý deň, najlepšie po sprchovaní. Jemne masírujte až do úplného vstrebania mlieka.

Kód:  VBAL0029
Produktové číslo:  4008233121611

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03