Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KÉRASTASE Resistance Volumifique Spray 125 ml

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KÉRASTASE Resistance Volumifique Spray 125 ml

Vlasový sprej Kérastase Resistance Volumifique Spray je špeciálny kozmetický prípravok na ošetrenie jemných vlasov. Sprej uľahčuje fúkanie a záverečnú úpravu vašich vlasov, dodáva im väčší objem a spoľahlivo ich chráni pred teplom elektrospotrebičov, ktoré používate ku konečnej úprave vášho účesu. Tento kozmetický rad bol vyvinutý pre potreby jemných vlasov s tendenciou k oslabeniu. Prípravok dodáva vlasom objem, bez toho aby ich zaťažoval a posilňuje vnútornú štruktúru vlasového vlákna.
Po použití tohto vlasového spreja sú vlasy viditeľne objemnejšie, viditeľne ľahšie a nadýchané priamo od korienkov. Sprej má antistatický efekt, zamedzuje poletovaniu vlasov a uľahčuje ich rozčesávanie. Prípravok sa používa do umytých vlasov, nanáša sa od korienkov po končeky a neoplachuje sa. Vďaka bezoplachovej starostlivosť môže tento prípravok vaše vlasy vyživovať a chrániť po celú dobu, až do ďalšieho umývania vlasov. Rozmaznávajte vaše vlasy luxusným vlasovým sprejom, aby boli zdravé a krásne!
Typ vlasov:
Pre jemné vlasy.
Použitie:
Naneste na umyté vlasy od korienkov po končeky a neoplachujte. Upravte vlasy bežným spôsobom.
Objem:
125 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné, Poškodené

Objem

Objem 125 ml

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním

Účinok

Účinok Objem, Výživa, Rozčesávanie
Kód:  KSVL2026
Produktové číslo:  3474630545984

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07