Obnoviť stránku

KÉRASTASE Resistance Soin Premier Thérapiste 200 ml

5 1 hodnotení

KÉRASTASE Resistance Soin Premier Thérapiste 200 ml

Potiahnutím alebo kliknutím vložíte obrázok.
 

Jemný kondicionér Thérapiste má unikátny zloženie, ktoré je k vlasom veľmi šetrné a nezaťažuje ich. Je určený na regeneráciu poškodených vlasov alebo unavených vlasov bez života. Prípravok vlasy vyživuje a do hĺbky hydratuje, navracia im prirodzenú pružnosť a zdravo vyzerajúci vzhľad. Doprajte svojim vlasom kvalitnú starostlivosť, ktorá ich oživí!

Kondicionér výrazne zlepšuje stav poškodených vlasov. Jeho zloženie je obohatené o technológie Fibre-KAP™ a Séve de Resurrection, ktoré vylepšujú vzhľad vlasov. Prípravok zanecháva vlasy pevnejšie, hladšie a nádherne lesklé. Dodáva vlasom energiu a pomáha im udržiavať dlhodobú vitalitu. Rozmaznávajte svoje vlasy regeneračným kondicionérom, aby boli zdravé, silné a krásne!
Aktívne látky:

  • Technológie FIBRA-KAP™ a Séve de Resurrection – zlepšujú vzhľad vlasov, regenerujú ich a dodávajú im vitalitu.

Typ vlasov:
Na poškodené vlasy.
Použitie:
Nanášajte malé množstvo na vlhké umyté vlasy, nechajte pôsobiť 1 – 2 minúty a dôkladne opláchnite.
Objem:
200 ml
Zloženie:
AQUA/WATER, AMODIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCCE, POLYQUATERNIUM-6, TRIDECETH-5, POLYQUATERNIUM-37, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, STEARETH-20, GLYCERIN, PHENYL TRIMETHICONE, CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE, TRIDECETH-10, LINALOOL, 2-OLEAMIDO-1,C3-OCTADECANEDIOL, PPG-1 TRIDECETH-6, CITRONELLOL, GLYCINE, ARGANINE, PROLINE, TYROSINE, GLUTAMIN ACID, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, GERANIOL, SERINE, HYDROXYPROYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, BENZYL ALCOHOL, SODIUM NITRATE, SAFFLOWER GLUCOSIDE, ISOEUGENOL, SILICA, POLYSORBATE 60, SODIUM ACETATE, TREHALOSE, TAMARINDUS INDICA SEED, POLYSACCHARIDE, MYROTHAMNUS FLABELLIFOLIA LEAF EXTRACT. C172638/1/.

 
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Profesionálne

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL2640
Produktové číslo:  3474630712867

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04