Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

KÉRASTASE Post Color Intense Caring Concentrate 10 × 12 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
79,90 €

KÉRASTASE Post Color Intense Caring Concentrate 10 × 12 ml

Kúra na vlasy KÉRASTASE nájde ocenenie predovšetkým u žien, ktoré majú problémy s vlasmi. Aplikujte ju na umyté vlasy a potom ju znovu opláchnite vodou. Ponúkaný variant disponuje balením s objemom 120 ml. Prípravok je viac ako ideálny hlavne, pokiaľ máte farbené vlasy. Ponúkaný prípravok si vás získa perfektne hydratovanými vlasmi. Vďaka jej zloženiu budú vaše vlasy perfektne vyživené. Dosiahnete profesionálne ošetrenie vašich vlasov.

Zásadné parametre kúry na vlasy KÉRASTASE Post Color Intense Caring Concentrate 10 × 12 ml

  • Kúra na vlasy KÉRASTASE vašim vlasom dopraje potrebnú starostlivosť
  • Vmasírujete ju do vlasov a následne opláchnete
  • Najlepšie bude fungovať na farbené vlasy
  • Kúra na vlasy od značky KÉRASTASE má k dispozícii fľaštičku s objemom 120 ml
  • Ideálny prípravok ocenia obzvlášť ženy

Zloženie

Aqua/Water/EAU, Amodimethicone, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Behentrimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil/ Coconut Oil, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Trideceth-5, Trideceth-6, Tocopherol, Glyerin, Arginine, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Trideceth-10, Cetrimonium Chloride, Acetic Acid, Linalool, Limone, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Parfum/Fragrance.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa, Rozčesávanie

Objem

Objem 120 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Kúra

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa, Rozčesávanie
Aqua/Water/EAU, Amodimethicone, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Behentrimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil/ Coconut Oil, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Trideceth-5, Trideceth-6, Tocopherol, Glyerin, Arginine, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Trideceth-10, Cetrimonium Chloride, Acetic Acid, Linalool, Limone, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Parfum/Fragrance. '>
Kód:  KSVL8108
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474637091781

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02