Obnoviť stránku

KÉRASTASE Laque Couture 300 ml

KÉRASTASE Laque Couture 300 ml

Lak na vlasy Kérastase Laque Couture je luxusný fixačný lak vo forme hmly, ktorý je vhodný pre všetky typy vlasov. Je ideálny na kvalitné dokončenie účesov, vyžadujúcich stredne pevné držanie. Počas úpravy vlasov lak dokonale priľne k vlasovému vláknu. Tento skvelý lak poskytne vašim vlasom stredne silnú a dlhotrvajúcu fixáciu, ktorá z vášho účesu urobí umelecké dielo.

Nová technológia zaručuje ultra jemné nanášanie spreja vo forme hmly a dokonalé držanie. Jemná, rýchloschnúca hmla pokrýva vlasy a dodáva im stredne silné spevnenie. Lak zaistí účesu prirodzený lesk a jemnú nevtieravú vôňu, ktorá vás bude dlho po nanesení sprevádzať. Výsledkom aplikácie je perfektný účes a dokonale upravené lesklé vlasy. Doprajte vašim vlasom luxusný lak na zachovanie perfektného účesu!
 
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Typ fixácie:
Stredne tužiaci.
Použitie:
Aplikujte sprej na hotový účes zo vzdialenosti 20-30 cm.
Objem:
300 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Lesk, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 300 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred UV žiarením, Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL2023
Produktové číslo:  3474630542709

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18