Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

KÉRASTASE Intensive Reinforcing Care 10 × 12 ml

Garancia najlepšej ceny
82,90 €

KÉRASTASE Intensive Reinforcing Care 10 × 12 ml

Kúra na vlasy KÉRASTASE bude vyhovovať ženám s problematickými vlasmi. Vmasírujte ju do mokrých vlasov, nechajte pôsobiť a potom ju znovu opláchnite. Ponúkaný variant disponuje balením s objemom 120 ml. Prípravok je pre vás ideálnou voľbou hlavne, pokiaľ máte slabé a rednúce vlasy. Ponúkaný prípravok vám poslúži aj na perfektnú hydratáciu vlasov. Prostredníctvom svojho zloženia dodá vašim vlasom potrebnú výživu. Je profesionálnym produktom v starostlivosti o vaše vlasy.

Zásadné parametre kúry na vlasy KÉRASTASE Intensive Reinforcing Care 10 × 12 ml

  • Kúra na vlasy KÉRASTASE dopraje nevídanú starostlivosť vašim vlasom
  • Aplikujete ju na mokré vlasy a následne opláchnite
  • Určená na slabé a rednúce vlasy
  • Táto kúra na vlasy KÉRASTASE má k dispozícii fľaštičku s objemom 120 ml
  • Ocenia ju predovšetkým ženy

Zloženie

Aqua/Water/EAU, Quaternium-87, Stearyl Alcohol, Potato Starch Modified, Propylene Glycol, Amodimethicone, Phenoxyehtanol, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20, Isopropyl Alcohol, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Linalool, Hydroxycitronellal, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Cetrimonium Chloride, Citronellol, Parfum/ Fragrance.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa, Rozčesávanie

Objem

Objem 120 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Slabé a rednúce

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Kúra

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa, Rozčesávanie
Aqua/Water/EAU, Quaternium-87, Stearyl Alcohol, Potato Starch Modified, Propylene Glycol, Amodimethicone, Phenoxyehtanol, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20, Isopropyl Alcohol, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Linalool, Hydroxycitronellal, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Cetrimonium Chloride, Citronellol, Parfum/ Fragrance. '>
Kód:  KSVL8107
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474637091194

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19