Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

KÉRASTASE Intensive Nourishing Care 10 × 12 ml

Garancia najlepšej ceny
78,90 €

KÉRASTASE Intensive Nourishing Care 10 × 12 ml

Kúra na vlasy KÉRASTASE bude vyhovovať ženám, ktoré majú problémy s vlasmi. Aplikácia kúry je veľmi jednoduchá, zvládnete ju sami doma. Prípravok je viac ako ideálny hlavne, pokiaľ máte suché vlasy. Vďaka jej zloženiu budú vaše vlasy perfektne vyživené. Zaistí vašim vlasom profesionálnu starostlivosť.

Rozhodujúce vlastnosti kúry na vlasy KÉRASTASE Intensive Nourishing Care 10 × 12 ml

  • Kúra na vlasy KÉRASTASE bude dokonalým pomocníkom pri starostlivosti o vaše vlasy
  • Aplikáciu zvládnete z pohodlia domova
  • Skvelá pomôcka na suché vlasy
  • Primárne určená pre ženy

Zloženie

Voda/Voda/EAU, Alcohol Denat, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil/Jojobový olej, Persea Gratissima Oil/Avokádový olej, Undekan, PEG-8 stearát, Behentrimonum Chloride, Amodimethicone, Tridekan, Niacinamid, Alcopropyl, Tridece Trideceth-10, fenoxyethanol, kyselina octová, benzylalkohol, cinnamylalkohol, citronellol, tokoferol, olej ze semen Helianthus Annuus/slunečnicový olej, extrakt z listů Rosmarinus officinalis/extrakt z listů rozmarýnu, parfém/vůně. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Suché

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Kúra

Účinok

Účinok Výživa
Voda/Voda/EAU, Alcohol Denat, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil/Jojobový olej, Persea Gratissima Oil/Avokádový olej, Undekan, PEG-8 stearát, Behentrimonum Chloride, Amodimethicone, Tridekan, Niacinamid, Alcopropyl, Tridece Trideceth-10, fenoxyethanol, kyselina octová, benzylalkohol, cinnamylalkohol, citronellol, tokoferol, olej ze semen Helianthus Annuus/slunečnicový olej, extrakt z listů Rosmarinus officinalis/extrakt z listů rozmarýnu, parfém/vůně.  '>
Kód:  KSVL8104
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474637091750

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02