Obnoviť stránku

KÉRASTASE Extentioniste

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KÉRASTASE Extentioniste

Darčeková kozmetická sada KÉRASTASE Extentioniste je určená ženám, ktoré potrebujú posilniť a celkovo spevniť a ozdraviť svoje vlasy. Sadu tvoria tri unikátne prípravky na vlasovú starostlivosť z radu Kérastase Resistance Extentioniste. Okrem vlasového šampónu nájdete masku na vlasy a extra koncentrované vlasové sérum. Prípravky sú zamerané na starostlivosť o poškodené dĺžky vlasov a stimuláciu ich rastu a ozdravenie. Všetky spája obsah unikátneho komplexu kreatín R, ktorý posilňuje a obnovuje vnútornú stavbu vlasových vlákien. Potešte seba alebo svojich blízkych darčekovou kazetou s jedinečnou vlasovou kozmetikou Kérastase.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady KÉRASTASE Extentioniste

  • Darčeková kazeta s unikátnou kozmetikou Kérastase Resistance Extentioniste
  • Sada obsahuje vlasový šampón, masku na vlasy a extra koncentrované vlasové sérum
  • Prípravky spája obsah unikátneho komplexu kreatín R na posilnenie vlasov
  • Šampón na vlasy sa zameriava na poškodené a pomaly rastúcej dĺžky vlasov
  • Podporuje zdravie a silu vlasov i vlasovej pokožky, eliminuje lámanie a štiepenie končekov
  • Maska Extentioniste spevňuje a posilňuje vlasy vďaka obsiahnutej kyseline maleínovej
  • Vlasové sérum intenzívne vyživuje vlasy i vlasovú pokožku, dodáva im vitalitu
  • Skvelý darček pre ženy v podobe unikátnej vlasovej starostlivosti značky Kérastase

Podporte rast vašich vlasov šampónom Kérastase Resistance Extentioniste Bain

Obnovujúci šampón Kérastase Resistance Extentioniste Bain poskytne vašim vlasom komplexnú starostlivosť, takže by za 3 mesiace mohli byť dlhšie až o 4 cm. Vlasový šampón je určený na jemné i hrubšie vlasy. Zameriava sa na ich poškodené a pomaly rastúce dĺžky a chráni ich pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Jeho zloženie vyniká vďaka obsahu 2 unikátnych zložiek, a to komplexu kreatín R a taurínu. Vďaka nim šampón vlasom aj vlasovej pokožke poskytuje maximálnu výživu a ideálne podmienky na rast. Šampón posilňuje vlasové vlákna po celej ich dĺžke, zvyšuje odolnosť vlasov, bráni ich lámaniu a stimuluje ich rast. Po použití zanechá vlasy pevné a hebké na dotyk.

Aktívne látky:
Komplex kreatín R – na posilnenie a celkové ozdravenie vnútornej štruktúry vlasových vlákien
Taurín – aminokyselina s ochranným účinkom na vlasové folikuly, podporuje zdravie vlasovej pokožky

Spôsob použitia:
Šampón naneste na vlhké vlasy a jemne ho do nich aj do vlasovej pokožky vmasírujte. Opláchnite vlažnou vodou a podľa potreby postup zopakujte.

Zloženie:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Taurine, Cocamide Mipa, Sodium Chloride, Amodimethicone, Laureth-5 Carboxylic Acid, Ppg- 5-Ceteth-20, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Polyquaternium-10, Peg-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Limonene, Creatine, 2-Oleamido-1,3- Octadecanediol, Benzyl Cinnamate, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, Parfum/Fragrance

Podporte silu a odolnosť vašich vlasov vďaka maske Extentioniste

Hydratačná maska na vlasy Kérastase Resistance Extentioniste Masque si kladie za cieľ maximálne podporiť rast vlasov a poskytnúť potrebnú starostlivosť poškodeným dĺžkam. Intenzívna maska vlasové vlákna posilňuje, zvyšuje ich odolnosť a eliminuje lámavosť a štiepenie končekov. Zároveň stimuluje rast vlasov pomocou dodaných živín a vytvorenie optimálnych podmienok na rast. Účinnosť vlasovej masky je zaručená vďaka obsiahnutému komplexu kreatín R a posilňujúcej kyseline maleínovej. Unikátnu masku na vlasy ocenia predovšetkým majiteľky slabých a jemných vlasov, ktoré pri pravidelnom používaní budú postupne čoraz viac pevné a silné.

Aktívne látky:
Komplex kreatín R – na posilnenie a celkové ozdravenie vnútornej štruktúry vlasových vlákien
Kyselina maleínová – veľmi malé čiastočky, ktoré prenikajú dovnútra vlasového vlákna, aby ich posilnili a zároveň uzavreli kutikuly, rovnomerne obalia vlasy po celej dĺžke, od korienkov až po končeky

Spôsob použitia:
Malé množstvo masky naneste do umytých a uterákom vysušených vlasov. Postupujte prameň po prameni. Masku nanášajte predovšetkým do dĺžok a ku končekom. Dôkladne ju vmasírujte do vlasových vlákien. Nechajte pôsobiť 5 – 10 minút, potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Amodimethicone, Behentrimonium Methosulfate, Behentrimonium Chloride, Ethanolamine, Maleic Acid, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Benzoic Acid, Trideceth-6, Hydroxypropyl Guar, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Limonene, Benzyl Cinnamate, Creatine, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Parfum/Fragrance

Dodajte vlasom vitalitu pomocou vlasového séra Extentioniste

Vyživujúce vlasové sérum Kérastase Resistance Extentioniste Serum obsahuje účinné látky na posilnenie a spevnenie vlasových vlákien v extra koncentrovanej dávke. Zdravú vlasovú pokožku a ideálne podmienky na rast vlasov zaisťujú okrem unikátneho komplexu kreatín R aj posilňujúce a regeneračné ceramidy. Vlasové sérum stimuluje, chráni a čistí pokožku hlavy, posilňuje vlasy, znižuje ich lámavosť a uhladzuje rozštiepené končeky. Podporuje zdravý vzhľad vlasov vďaka dodanej výžive a zamedzuje nepríjemnému svrbeniu pokožky hlavy. Po aplikácii vlasového séra budú vaše vlasy žiariť vitalitou, silou a zdravím.

Aktívne látky:
Komplex kreatín R – na posilnenie vnútornej štruktúry a zdravie vlasových vlákien
Ceramidy – lipidy, ktoré dodávajú vlasom pevnosť a lesk, poškodené vlasové vlákna obnovia a uhladia

Spôsob použitia:
Aplikujte do mokrých alebo do suchých vlasov priamo na vlasovú pokožku. Jemne ju masírujte, aby sa sérum mohlo vstrebať. Neoplachujte. Použitie opakujte minimálne 3-krát týždenne.

Zloženie:
Aqua/Water, Polyquaternium-37, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Amodimethicone, Polysorbate 20, Quaternium-87, Stearyl Alcohol, Menthoxypropanediol, Behentrimonium Chloride, Safflower Glucoside, Maltodextrin, Propylene Glycol, Candelilla Cera/Candelilla Wax, Ppg-1 Trideceth-6, Propanediol, Chlorhexidine Digluconate, Isopropyl Alcohol, Trideceth-6, Acrylates Copolymer, Sorbitan Oleate, Polyquaternium-11, Rose Extract, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Cetrimonium Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Bht, Sodium Citrate, Parfum/Fragrance

Sada obsahuje:
1× obnovujúci šampón Kérastase Resistance Extentioniste Bain (250 ml)
1× hydratačná maska na vlasy Kérastase Resistance Extentioniste Masque (200 ml)
1× vyživujúce vlasové sérum Kérastase Resistance Extentioniste Serum (50 ml)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S ceramidmi

Účinok

Účinok Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 500 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  VLS12703
Produktové číslo:  3474636819478

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16