Obnoviť stránku

Kendamil Premium 2 HMO+ (2× 800 g)

5 2 hodnotení
Novinka
61,90 €

Kendamil Premium 2 HMO+ (2× 800 g)

Dojčenské mlieko Kendamil sa zložením podobá materskému mlieku, a preto poslúži na správny a zdravý vývoj vášho bábätka. Pokračovacie dojčenské mlieko bude perfektná voľba už od ukončeného 6. mesiaca. Obsahuje dôležité živiny na zdravý telesný vývoj detí. Toto od výrobcu Kendamil disponuje hmotnosťou 1600 g a balenie poskytuje 2 ks. Zloženie obsahuje pridané vitamíny a minerály pre maximálne zdravie dieťaťa. Mlieko bez sóje a palmového oleja bude vaše dieťatko milovať.

Dojčenské mlieko Kendamil Premium 2 HMO+ (2× 800 g) ...

Najdôležitejšie parametre dojčenského mlieka Kendamil Premium 2 HMO+ (2× 800 g)

  • Podporí správny detský vývoj
  • Dojčenské mlieko Kendamil patrí medzi pokračovacie mlieka
  • Umelé mlieko radu Kendamil Toddler Milk sa hodí od 6 mesiacov
  • Doplnené vitamínmi a minerálmi
  • Bez sóje a palmového oleja
  • Umelé mlieko Kendamil ponúka hmotnosť 1600 g
  • Počet kusov v balení: 2 ks

Ďalšie informácie o zložení umelého mlieka Kendamil

Mlieko pre deti s prebiotikami a kravským mliekom doplní vášmu bábätku to najdôležitejšie.

Zloženie

Plnotučné MLIEKO (107 g tekutého MLIEKA na 100 g prášku), demineralizovaná srvátková bielkovina (z MLIEKA), rastlinné oleje (slnečnicový, kokosový, repkový), laktóza (z MLIEKA), sušené odstredené MLIEKO, galaktooligosacharidy (z MLIEKA) 3 %, koncentrát srvátkovej bielkoviny obohatený o alfa-laktalbumín (z MLIEKA), chlorid draselný, citran sodný, cholín bitartát, citrát vápenatý, fruktooligosacharidy 0,2 %, chlorid horečnatý, fosforečnan vápenatý, mliečnan vápenatý, olej z mikrorias Schizochytrium sp., L-askorban sodný, hydroxid draselný, inositol, L-tyrozín, olej z Mortierella alpina, taurín, nukleotidy (cytidín-5′-monofosfát, sodná soľ uridín-5′-monofosfátu, adenozín-5′-monofosfát, sodná soľ inosin-5′-monofosfátu, sodná soľ guanozín-5′-monofosfátu), L-fenylalanín, síran železnatý, síran zinočnatý, vitamín E, niacín, D-pantothenát vápenatý, síran meďnatý, tiamín, riboflavín, vitamín A, vitamín B6, síran mangánatý, jodid draselný, kyselina listová, seleničitan sodný, vitamín K, vitamín D3, biotín, vitamín B12, regulátor kyslosti: kyselina citrónová. Alergény sú vyznačené VEĽKÝMI PÍSMENAMI. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 1 600 g
Počet ks v balení 2 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Bez sóje, Pridané vitamíny a minerály, S prebiotikami, S kravským mliekom (mliečny tuk), Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Kendamil Toddler Milk

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY3674
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594200264222
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07