Obnoviť stránku

Kendamil mliečna kaša s brokolicou, karfiolom a rajčinami (3× 150 g)

5 7 hodnotení
12,90 €

Kendamil mliečna kaša s brokolicou, karfiolom a rajčinami (3× 150 g)

Mliečna kaša Kendamil je vhodnou večerou alebo raňajkami pre malé deti. Obilná kaša sa používa pre dojčatá aj batoľatá, navyše je pripravovaná z kvalitných a veľmi starostlivo vyberaných surovín. Je možné ju podávať deťom od 7 mesiacov. V balení nájdete 3 mliečne kaše Kendamil. Ich celková hmotnosť je 450 g. Ponúkaný variant bez konzervantov a umelých farbív, lepku, pridaného cukru a palmového oleja si vaše dieťatko určite zamiluje. Mliečna kaša s kravským mliekom prispieva vášmu dieťaťu k získaniu toho najdôležitejšieho.

Hlavné prednosti mliečnej kaše Kendamil mliečna kaša s brokolicou, karfiolom a rajčinami (3× 150 g)

  • Obilná mliečna kaša Kendamil bude vhodnými raňajkami alebo večerou vášho dieťatka
  • Je ideálna od 7 mesiacov
  • Mliečna kaša Kendamil je bez konzervantov a umelých farbív, lepku, pridaného cukru a palmového oleja
  • Tento variant má hmotnosť 450 g
  • V balení nájdete 3 ks

Zloženie

Zloženie: Ryžová a kukuričná múka (37 %), sušené odstredené MLIEKO (26 %), maltodextrín, slnečnicový olej, zeleninové vločky (3 %) [ Karfiol, paradajka, brokolica, cibuľa, špenát], minerály (uhličitan vápenatý, síran zinočnatý, pyrofosforečnan železitý), kvasnicový extrakt, vitamíny (A, D3, E, C, B1, B2, B3, B6, B7), kyselina listová a kyselina pantoténová), prírodné arómy. Alergény sú označené VEĽKÝMI PÍSMENAMI. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. Vyrobené z 27 g zeleniny. Balenie obsahuje cca 7 porcií.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 450 g
Počet ks v balení 3 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Druh kaše

Druh kaše Obilná

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Bez pridaného cukru, S kravským mliekom (mliečny tuk), Bez palmového oleja

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov

Typ kaše

Typ Mliečna kaša
Kód:  BABY19993
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594200263058
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18