Obnoviť stránku

Kendamil Medi Plus Lactose-free (12× 400 g)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kendamil Medi Plus Lactose-free (12× 400 g)

Zistili vášmu bábätku intoleranciu na laktózu? Ideálnym riešením je špeciálna výživa Kendamil Medi Plus Lactose-free, ktorá neobsahuje laktózu ani sacharózu. Mlieko Kendamil ponúka všetko, čo váš drobček potrebuje pre svoj prirodzený vývoj. Je vhodné pre deti od narodenia do ukončeného 6. mesiaca ako jediný zdroj výživy. Môžete ho podávať aj deťom až do 12. mesiaca veku ako doplnok k príkrmom. Súčasťou bezlaktózového mlieka Kendamil je však intaktná bielkovina kravského mlieka, produkt teda nie je vhodný pre deti s vrodenou alergiou na kravské mlieko. Vo výhodnom balení nájdete 12× 400 g mlieka Kendamil Medi Plus Lactose-free.

Kľúčové vlastnosti bezlaktózového mlieka Kendamil Medi Plus Lactose-free, 12× 400 g

  • Špeciálne detské mlieko Kendamil Medi Plus Lactose-free pre deti od narodenia do 12 mesiacov
  • Vhodné pre bábätká s intoleranciou laktózy
  • S intaktnou bielkovinou kravského mlieka, bez laktózy a sacharózy
  • Všetko, čo dieťa potrebuje pre svoj prirodzený vývoj
  • Bezlaktózové mlieko podávajte iba po porade s lekárom alebo výživovým špecialistom
  • Produkt nie je vhodný pre bábätká s alergiou na kravské mlieko alebo s poruchou metabolizmu sacharidov
  • Výhodné balenie 12× 400 g mlieka Kendamil Medi Plus Lactose-free

Príprava:
Pred prípravou mlieka si umyte ruky a sterilizujte všetky pomôcky a fľaštičku. Prevarte čerstvú vodu a nechajte ju vychladnúť asi 10 minút. Nalejte do fľašky požadované množstvo vody (podľa tabuľky na obale), pridajte prášok (podľa tabuľky na obale). Uzavrite fľašu a dobre pretrepte. Ochlaďte na vhodnú teplotu.

Zloženie:
Sušený glukózový sirup, rastlinné oleje (slnečnicový, kokosový, repkový), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), dehydrovaný mliečny tuk, kazeinát vápenatý (z mlieka), citrát vápenatý, fosforečnan vápenatý, citrát sodný, hydroxid draselný, chlorid draselný, cholín bitartrát, chlorid horečnatý, vitamín C, kyselina dokosahexaenová (olej z mikrorias Schizochytrium sp. T18), inositol, kyselina arachidonová (olej z Mortierella alpina), L-cysteín, taurín, nukleotidy (cytidínu-5'-monofosfát, sodná soľ uridín-5'-monofosfát, adenozín-5'-monofosfát, sodná soľ inosin-5'-monofosfát, sodná soľ guanozín-5'-monofosfát), síran železnatý, síran zinočnatý, L-karnitín, vitamín E, niacín, D-pantothenát vápenatý (kyselina D-panthothenová vápenatá soľ), síran meďnatý, riboflavín, tiamín, vitamín A, vitamín B6, jodid draselný, síran mangánatý, kyselina listová, chlorid chromitý, seleničitan sodný, vitamín K, molybdénan sodný, vitamín D, biotín, vitamín B12.
Alergény sú vyznačené tučne. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Dôležité upozornenie:
Dojčenie je najlepší spôsob, ako vyživovať vaše dieťa. Kendamil bezlaktózové mlieko musí byť používané len na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy ľudí, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa. Kendamil bezlaktózové mlieko je nutrične kompletná dojčenská výživa vhodná ako jediný zdroj výživy pre dojčatá od narodenia, ak nemôžu byť dojčené. Ďalej je vhodné aj od ukončeného 6. mesiaca do 1 roka v rámci zmiešanej stravy. Nie je vhodné na parenterálne použitie (kŕmenie priamo do krvného riečišťa). Kendamil bezlaktózové mlieko užívajte len pod lekárskym dohľadom. Pri kŕmení z fľaštičky zamedzte nepotrebnému predlžovaniu kontaktu cumlíku so zubami dieťaťa, zvyšujete tým riziko zubného kazu. Uistite sa o vyčistenie zubov vášho dieťaťa, po každom kŕmení pred spaním. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu a skladovanie.
Potravina pre zvláštnu výživu, potravina pre zvláštne lekárske účely.

Dôležité inštrukcie na kŕmenie:
Používajte správne množstvo zarovnaných odmeriek, ako je inštruované. Dieťaťu môže byť zle pri použití viacerých alebo menej odmeriek, ako je nariadené. Ak pripravené mlieko nevyužijete do 2 hodín od pripravenia, odporúčame ho vyliať a pripraviť nové. Nepridávajte do pripraveného mlieka produkty, ktoré sú určené pre dospelých, ako je trvanlivé kravské mlieko a podobne. Neohrievajte v mikrovlnnej rúre. Niektoré deti môžu trpieť hnačkou, nadúvaním alebo vetrami. To môže byť známkou dočasnej neznášanlivosti laktózy. Kendamil bezlaktózové mlieko bolo vytvorené pre dojčatá s intoleranciou alebo dočasnou intoleranciou laktózy.

Skladovanie:
Skladujte na chladnom a suchom mieste. Balené v ochrannej atmosfére. Minimálna trvanlivosť pozri dno obalu. Spotrebujte do 4 týždňov po otvorení. Nedávajte do chladničky ani nezmrazujte.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 4 800 g
Počet ks v balení 12 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Bez palmového oleja

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY13139
Produktové číslo:  5056000501622
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06