Obnoviť stránku

Kendamil Medi Plus Cows' Milk Allergy (400 g)

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kendamil Medi Plus Cows' Milk Allergy (400 g)

Dojčenské mlieko Kendamil svojím zložením pripomína materské mlieko, a preto je vhodné na správny vývoj vášho malého anjelika. Už od prvého dňa života bábätka bude skvelou voľbou počiatočné dojčenské mlieko. Je bohaté na živiny, ktoré sú dôležité na zdravý vývoj tých najmenších detí. Toto od výrobcu Kendamil dosahuje hmotnosť 400 g a balenie obsahuje 1 ks. Netreba sa obávať alergických reakcií, pretože je reč o hypoalergénnom mlieko.

Zásadné parametre dojčenského mlieka Kendamil Medi Plus Cows' Milk Allergy (400 g)

  • Dodá deťom správne živiny na ich vývoj
  • Dojčenské mlieko Kendamil spadá medzi počiatočné mlieka
  • Vhodné od 0 mesiacov
  • Výhodou je hypoalergénne zloženie pre citlivé deti
  • Mlieko pre deti Kendamil ponúka hmotnosť 400 g
  • Počet kusov v balení: 1 ks

Zloženie

Maltodextrín, rastlinné oleje (slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový olej, repkový olej, slnečnicový olej), hydrolyzovaná srvátková bielkovina (z MLIEKA), hydrolyzovaný kazeín (z MLIEKA), fruktooligosachardy (FOS), fosforečnan vápenatý, hydroxid draselný, emulgátor (ester kyseliny citrónovej a mono- a diglyceridu), chlorid vápenatý, olej z mikrorias Schizochytrium sp., hydroxid vápenatý, cholín-chlorid, L-histidín, olej z Mortierella Alpina, chlorid horečnatý, kyselina askorbová, L-arginín, L-tryptofán, inositol, taurín, nukleotidy (cytidín-5' -monofosfát, sodná soľ uridín-5' -monofosfátu, adenozín-5' -monofosfát, sodná soľ inosin-5' -monofosfátu, sodná soľ guanozín-5' -monofosfátu), síran železnatý, síran zinočnatý, vitamín E, L-karnitín, niacín, D-pantothenát vápenatý, riboflavín, síran meďnatý, tiamín, vitamín A, vitamín B6, síran manganatý, jodid draselný, kyselina listová, chlorid chromitý, vitamín K, molybdénan sodný, seleničitan sodný, biotín, vitamín D, vitamín B12. Alergény sú označené VEĽKÝMI PÍSMENAMI. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 400 g
Počet ks v balení 1 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Hypoalergénne

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY2828
Produktové číslo:  560005000837
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07