Obnoviť stránku

Kendamil Kozie pokračovacie mlieko 2 DHA+ (6× 800 g)

Príslušenstvo k tovaru

Kendamil Kozie pokračovacie mlieko 2 DHA+ (6× 800 g)

Ak vaše bábätko nemôže byť dojčené, zvážte kozie pokračovacie dojčenské mlieko Kendamil 2 DHA+ vhodné pre deti od 12 do 36 mesiacov. Trávenie bábätiek si s ním poradí lepšie než s kravským mliekom, pretože obsahuje len minimum bielkoviny alfa 1 kazeín, ktorá vyvoláva alergické reakcie, a tiež tukové guľôčky obalené lipo-proteínovou membránou sú menšie. Prednosťou je tiež obsah prebiotických oligosacharidov a HMO, ktorý je v porovnaní s kravským mliekom vyšší. Kozie dojčenské mlieko 2 od Kendamil obsahuje všetko, čo váš drobček potrebuje. Mlieko pochádza od kôz pasúcich sa v ekologicky čistej oblasti. Neobsahuje palmový a rybí olej, sóju a GMO. Balenie obsahuje 6× 800 g mlieka.

Kľúčové vlastnosti pokračovacieho kozieho dojčenského mlieka Kendamil 2 DHA+, (6× 800 g)

  • Dojčenské pokračovacie kozie mlieko Kendamil 2 DHA+ pre bábätká od 12. do 36. mesiaca veku
  • Základ tvorí plnotučné A2 kozie mlieko s prevahou A2 ß-kazeínu
  • Minimum bielkoviny alfa 1 kazeín, ktorá vyvoláva alergické reakcie
  • Tukové guľôčky v kozom mlieku sú menšie
  • Vďaka tomu je ľahšie stráviteľné ako kravské mlieko a vhodné aj pre citlivé brušká
  • Viac niektorých vitamínov a minerálov a 6× viac prebiotických oligosacharidov
  • Obsahuje všetko, čo vaše bábätko potrebuje
  • Bez palmového a rybieho oleja, bez sóje a GMO
  • Omega-3 nenasýtené mastné kyseliny dodané z morských rias
  • Kendamil používa mlieko od kôz pasúcich sa v ekologicky čistej oblasti
  • Balenie obsahuje 6× 800 g mlieka

Príprava: 
Pred prípravou mlieka si umyte ruky a sterilizujte všetky pomôcky a fľaštičku. Prevarte čerstvú vodu a nechajte ju vychladnúť asi 10 minút. Nalejte do fľašky požadované množstvo vody (podľa tabuľky na obale), pridajte prášok (podľa tabuľky na obale). Uzavrite fľašu a dobre pretrepte. Ochlaďte na vhodnú teplotu.
Zloženie: 
Plnotučné kozie mlieko (166 g tekutého mlieka na 100 g prášku), demineralizovaná kozia bielkovina mliečnej srvátky v prášku (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový, kokosový, repkový), galaktooligosacharidy (z kravského mlieka) 6,36 %, laktóza (z kravského mlieka), citrát vápenatý, cholín bitartrát, chlorid draselný, mliečnan vápenatý, citronan sodný, chlorid horečnatý, askorbát sodný, kyselina dokosahexaenová (olej z mikrorias Schizochytrium sp. T18), L-tyrozín, L-fenylalanín, L-tryptofán, hydroxid draselný, inositol, kyselina arachidonová (olej z Mortierella alpina), L-Izoleucín, taurín, fosforečnan vápenatý, nukleotidy (cytidín-5´-monofosfát, sodná soľ uridín--monofosfát, adenozín--monofosfát, sodná soľ inosin--monofosfát, sodná soľ guanozín--monofosfát), pyrofosforečnan železitý, L-karnitín, síran zinočnatý, vitamín E, niacín, D-pantothenát vápenatý, síran meďnatý, tiamín, riboflavín, vitamín A, vitamín B6, síran manganatý, kyselina listová, jodid draselný, seleničitan sodný, vitamín K, vitamín D3, biotín, vitamín B12.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 4 800 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, S kozím mliekom, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Bez palmového oleja

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY13137
Produktové číslo:  5056000503992
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08