Obnoviť stránku

Kendamil Jemná bezlepková kaša s brokolicou, karfiolom a syrom 150 g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kendamil Jemná bezlepková kaša s brokolicou, karfiolom a syrom 150 g

Ak začínate s postupným zavádzaním zmiešanej stravy do jedálnička vášho bábätka, rozhodne vyskúšajte kaše značky Kendamil. Sú vyrobené z prvotriednych surovín a vynikajú vyváženým pomerom živín pre správny vývoj dieťaťa a lahodnou chuťou. Inak tomu nie je ani aj u jemnej mliečnej kaše s brokolicou, karfiolom a syrom. Je navyše vyrobená z ryžovo-kukuričnej múky, takže je bezlepková. Instantnú kašu stačí iba vmiešať do prevarenej a stále teplej vody. Redšiu alebo hustejšiu konzistenciu si potom ľahko upravíte pridaním kaše alebo vody. Hlavne, aby vášmu dieťatku chutilo. Bezlepková mliečna kaša Kendamil s brokolicou, karfiolom a syrom je vhodná pre deti od ukončeného 4. mesiaca. Z tohto balenia pripravíte sedem kompletných porcií.

Kľúčové vlastnosti mliečnej bezlepkovej kaše Kendamil s brokolicou, karfiolom a syrom, 150 g

  • Ideálne pri zavádzaní prvých príkrmov
  • Mliečna kaša Kendamil s brokolicou, karfiolom a syrom je pre deti od ukončeného 4. mesiaca
  • Je bezlepková, obsahuje ryžovo-kukuričnú múku
  • Vyrobená z prvotriednych surovín
  • S vyváženým pomerom živín pre správny vývoj dieťaťa
  • Z balenia bezlepkovej mliečnej kaše Kendamil pripravíte 7 kompletných porcií

Návod na prípravu:
Pridajte 6 lyžíc teplej vody na 2 lyžice sypkej kaše, dobre premiešajte a nechajte 2 minúty odstáť. Pred podávaním skontrolujte teplotu kaše. Nedojedenú kašu znovu nepodávajte ani neohrievajte v mikrovlnnej rúre.

Zloženie:
Ryžová a kukuričná múka (52 %), maltodextrín, sušené plnotučné mlieko (12 %), sušené odtučnené mlieko (11 %), sušená zelenina (karfiol, brokolica, špenát, cibuľa – pripravené z 32 g zeleniny), syr (4 % z mlieka), prírodné arómy (obsahujúce mlieko), inulín, mliečny proteín, extrakt z droždia, uhličitan vápenatý, vitamín C, síran zinočnatý, niacín, vitamín E, železo, riboflavín (B2), vitamín B6, tiamín (B1), vitamín A, kyselina listová, vitamín D3, vitamín B12.
Alergény sú vyznačené tučne.
Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. Bez lepku. Vhodné pre vegetariánov, bez geneticky modifikovaných potravín.

Upozornenie:
Potravina na zvláštnu výživu je určená pre dojčatá a malé deti od ukončeného 4. mesiaca. Je súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťaťa a nie je náhradou materského ani dojčenského mlieka. Dojčenie je najlepšou výživou. Zavedenie doplnkovej výživy konzultujte s pediatrom alebo osobou kvalifikovanou v oblasti výživy, farmácie či starostlivosti o matku a dieťa.

Skladovanie:
Skladujte na suchom a chladnom mieste bez zápachov. Balené v ochrannej atmosfére. Spotrebujte do 6 týždňov od otvorenia.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 150 g
Počet ks v balení 1 ks

Zloženie

Zloženie Bez lepku, Bez sóje, Pridané vitamíny a minerály, Bez pridaného cukru, S kravským mliekom (mliečny tuk)

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 4 mesiacov

Druh kaše

Druh kaše Ryžovo-kukuričná

Typ kaše

Typ Mliečna kaša
Kód:  BABY13128
Produktové číslo:  5056000504081
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16