Obnoviť stránku

Kendamil dojčenské mlieko 1 DHA+ (800 g)

5 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kendamil dojčenské mlieko 1 DHA+ (800 g)

Ak vaše bábätko nemôže byť dojčené, zvážte počiatočné dojčenské mlieko Kendamil 1 DHA+ vhodné pre deti od narodenia do 6 mesiacov. Táto mliečna dojčenská detská výživa v prášku sa vyrába z plnotučného kravského mlieka pre prirodzený vývoj bábätka podľa receptúry zdokonaľovanej viac ako 50 rokov. Kendamil poskytuje novorodencom všetky dôležité bielkoviny vrátane 22 prospešných aminokyselín, vápnika, vitamínov a minerálov, ako aj probiotické GOS a mastné kyseliny DHA, Omega 3 a 6. Umelé mlieko neobsahuje palmový ani rybí olej, sóju ani GMO.

Kľúčové vlastnosti počiatočného dojčenského mlieka Kendamil 1 DHA+, 800 g

  • Počiatočné dojčenské mlieko Kendamil 1 DHA+
  • Pre bábätká od narodenia do 6. mesiaca veku
  • Umelé mlieko obsahuje všetko, čo vaše bábätko potrebuje
  • Bez palmového a rybieho oleja, bez sóje a GMO
  • S DHA, Omega-3 a 6 mastnými kyselinami
  • Vrátane 22 prospešných aminokyselín, vápnika, esenciálnych vitamínov a minerálov a probiotických GOS
  • Sušené mlieko Kendamil používa plnotučné mlieko od kráv chovaných na anglických pastvinách

Príprava:
Pred prípravou dojčenského mlieka si umyte ruky a sterilizujte všetky pomôcky a fľaštičku. Prevarte čerstvú vodu a nechajte ju vychladnúť asi 10 minút. Nalejte do fľašky požadované množstvo vody (podľa tabuľky na obale), pridajte prášok (podľa tabuľky na obale). Uzavrite fľašu a dobre pretrepte. Ochlaďte umelé mlieko na vhodnú teplotu.
Zloženie:
Plnotučné mlieko (107 g tekutého mlieka na 100 g prášku), demineralizovaná sušená srvátková bielkovina (obohatená o alfa laktalbumín z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový, kokosový, repkový), laktóza (z mlieka), galakto-oligosacharidy (z mlieka), sušené odstredené mlieko, citrát vápenatý, chlorid draselný, laktát vápenatý, citrát sodný, cholín bitartrát, chlorid horečnatý, kyselina dokozahexaenová (olej z mikroriasy Schizochytrium sp. T18), askorbát sodný, hydroxid draselný, inozitol, l-tyrozín, kyselina arachidónová (olej z Mortierella alpina), taurín, nukleotidy(cytidín-5'-monofosfát, uridín-5'-monofosfát sodná soľ, adenozín-5'-monofosfát, inozín-5'-monofosfát sodná soľ, guanozín-5'-monofosfát sodná soľ), l-fenylalanín, pyrofosfát železitý, l-karnitín, síran zinočnatý, vitamín E, niacín, d-pantotenát vápenatý (kys. D-pantoténová vápenatá soľ), síran meďnatý, tiamín (B1), riboflavín (B2), vitamín A, vitamín B6, síran mangánatý, kyselina listová, jodid draselný, seleničitan sodný, vitamín K, vitamín D, biotín, vitamín B12.
ALERGÉNY: mlieko.

Nutričné hodnoty (na 100 ml):
Energetická hodnota: 2 170 kJ/520 kcal
Tuky: 28 g
– nasýtené mastné kyseliny: 9 g
Sacharidy: 56 g
– z toho cukry: 53 g
Vláknina: 3 g
Bielkoviny: 10,3 g


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 800 g
Počet ks v balení 1 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie S kravským mliekom (mliečny tuk)

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY17471
Produktové číslo:  5056000504654
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17