Obnoviť stránku

Kendamil BIO/organické dojčenské mlieko 1 DHA+ (6× 800 g)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kendamil BIO/organické dojčenské mlieko 1 DHA+ (6× 800 g)

Počiatočná BIO/organická mliečna výživa v prášku Kendamil 1 DHA+ je vhodná pre deti od narodenia do ukončeného 6. mesiaca, ak nemôžu byť dojčené. Vyrába sa z plnotučného mlieka, ktoré pochádza od voľne sa pasúcich kráv v srdci anglických pasienkov – oblasti panenskej prírody národného parku Lake District. Na neustálom zdokonaľovaní prípravy tejto plnohodnotnej výživy sa pracuje už viac ako 50 rokov. Výsledkom je ideálne vyvážená strava podporujúca prirodzený vývoj bábätka a v neposlednom rade zaručujúca jeho spokojné bruško. Detské BIO mlieko Kendamil 1 DHA+ totiž obsahuje iba laktózu a nenájdete v ňom žiadny palmový ani rybí olej, sóju, alebo geneticky modifikované zložky.

Kľúčové vlastnosti BIO mliečnej výživy Kendamil 1 DHA+, 6× 800 g

  • Výživa v prášku určená pre deti od narodenia do ukončeného 6. mesiaca
  • BIO mliečna výživa Kendamil 1 DHA+ sa vyrába z mlieka od voľne sa pasúcich kráv
  • Ideálne vyvážená strava pre zdravý vývoj bábätka a spokojné bruško
  • Bez palmového a rybieho oleja, sóje, alebo geneticky modifikovaných zložiek
  • Obsahuje iba laktózu
  • BIO mlieko Kendamil 1 DHA+ vo výhodnom balení 6 ks

Zloženie: 
Organické plnotučné mlieko (124,43 g plnotučného mlieka na 100 g prášku), organická demineralizovaná bielkovina mliečnej srvátky v prášku, organické odstredené mlieko, organické rastlinné oleje (slnečnicový, kokosový, repkový), organické galakto-oligosacharidy (z mlieka), citrát vápenatý, citrát sodný, chlorid draselný, mliečnan vápenatý, chlorid horečnatý, kyselina dokosahexaenová (olej z mikrorias Schizochytrium sp. T18), vitamín C, hydroxid draselný, cholín bitartrát, inositol, pyrofosforečnan železitý, síran zinočnatý, vitamín E, l-karnitín, niacín, kyselina pantoténová, síran meďnatý, tiamín (B1), vitamín A, vitamín B6, riboflavín (B2), kyselina listová, síran mangánatý, jodid draselný, seleničitan sodný, vitamín K, vitamín D, biotín, vitamín B12
Alergény sú označené hrubo.

Skladovanie: 
Skladujte na chladnom a suchom mieste. Balené v ochrannej atmosfére. Chráňte pred mrazom.

Spotreba:
Minimálna trvanlivosť (Best before) pozri dno plechovky. Spotrebujte do 4 týždňov po otvorení.

Dôležité upozornenie:
Dojčenie je najprirodzenejším spôsobom výživy dojčiat a poskytuje vám obom veľa výhod. Je dôležité, aby po dobu, keď budete dojčiť, bola vaša strava zdravá, pestrá a vyvážená. Ak sa rozhodnete prestať dojčiť, alebo začať dieťatko dokrmovať dojčenským mliekom, môže to znížiť vašu schopnosť dojčiť a toto rozhodnutie už môže byť nevratné a nebude sa dať zmeniť. Pred začiatkom použitia počiatočnej dojčenskej mliečnej výživy vám odporúčame v tejto súvislosti premýšľať aj o sociálnom a finančnom dosahu vášho rozhodnutia. BIO organické Kendamil 1 počiatočné dojčenské mlieko je vhodné na výživu dojčiat od narodenia, ak nemôžu byť dojčené a malo by byť používané len na základe odporúčania lekára, alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy, farmácie, alebo starostlivosti o matku a dieťa. Pre zdravie dieťaťa je dôležité vždy dodržiavať návod na prípravu, dávkovanie a skladovanie výrobku odporúčané výrobcom.
Potravina pre zvláštnu výživu.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 4 800 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, S prebiotikami, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, S kravským mliekom (mliečny tuk), Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Kendamil Organic

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY13133
Produktové číslo:  5056000501523
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06