Obnoviť stránku

Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (6× 800 g)

5 4 hodnotení
188,90 €

Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (6× 800 g)

Umelé mlieko Kendamil sa zložením podobá materskému mlieku, a preto je vhodné na správny vývoj vášho malého anjelika. Od ukončeného 6. mesiaca bude skvelou voľbou pokračovacie dojčenské mlieko. Je bohaté na živiny, ktoré sú dôležité na zdravý vývoj detí. Toto od výrobcu Kendamil dosahuje hmotnosť 800 g a balenie zahŕňa 6 ks. Mlieko bez pridaného cukru, prídavku soli a palmového oleja bude pre vaše bábätko to pravé.

Zaujímavé parametre dojčenského mlieka Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (6× 800 g)

  • Živiny v ňom prispievajú k zdravému vývoju detí
  • Dojčenské mlieko Kendamil je radené medzi pokračovacie mlieka
  • Umelé mlieko radu Kendamil Organic je perfektné pre bábätká od 6 mesiacov
  • Ide o dojčenské mlieko bio kvality
  • Bez pridaného cukru, prídavku soli a palmového oleja
  • Dojčenské mlieko Kendamil má hmotnosť 800 g
  • Počet kusov v balení: 6 ks

Ďalšie informácie o zložení umelého mlieka Kendamil

Vďaka starostlivo vybratým surovinám ho môžeme zaradiť medzi bio produkty. Detské mlieko s kravským mliekom doplní vášmu bábätku dôležité látky.

Zloženie

BIO plnotučné MLÉKO (103,5 g tekutého mléka na 100 g prášku), BIO odstředěné MLÉKO, BIO demineralizovaná bílkovina MLÉČNÉ syrovátky, BIO rostlinné oleje (slunečnicový, kokosový, řepkový), BIO galaktooligosacharidy (z MLÉKA) 2,6 %, citrát vápenatý, citronan sodný, chlorid draselný, mléčnan vápenatý, chlorid hořečnatý, olej z mikrořas Schizochytrium sp., vitamín C, hydroxid draselný, cholin bitartát, inositol, olej z Mortierella alpina, taurin, nukleotidy (cytidin-5‘-monofosfát, sodná sůl uridin-5‘-monofosfátu, adenosin-5‘-monofosfát, sodná sůl inosin-5-monofosfátu, sodná sůl guanosin-5‘-monofosfátu), síran železnatý, síran zinečnatý, vitamín E, niacin, kyselina pantothenová, síran měďnatý, thiamin, riboflavin, vitamín A, vitamín B6, síran manganatý, kyselina listová, jodid draselný, seleničitan sodný, vitamín K, vitamín D3, biotin, vitamín B12. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 800 g
Počet ks v balení 6 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, S kravským mliekom (mliečny tuk), Bio kvalita, Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Kendamil Organic

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY21106
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5056000505408
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09