Obnoviť stránku

Kendamil 100 % BIO plnotučné dojčenské mlieko 3 (3× 800 g)

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kendamil 100 % BIO plnotučné dojčenské mlieko 3 (3× 800 g)

Prvé dojčenské mlieko Kendamil 3 je vďaka špeciálnej receptúre a zloženiu vhodné od 12 do 36 mesiacov veku bábätka. Jeho jedinečná prémiová receptúra zachováva to najlepšie z prírody so všetkými benefitmi, pomáha zdravému vývoju dieťaťa a poskytuje mu tie najkvalitnejšie živiny vo vyváženej podobe. Mlieko je vyrobené z plnotučného kravského mlieka, ktorého výhodou je v porovnaní s odstredeným mliekom plnšia a jemnejšia chuť a textúra, lepšie sa rozpúšťa a deťom viac chutí. Organické plnotučné dojčenské mlieko obsahuje menej rastlinného oleja a tým znižuje poruchy trávenia a zápchy u bábätiek. Vysoké percento Omega-3 v mlieku pomáha znížiť výskyt ekzému, astmy a sennej nádchy.

    

Kľúčové vlastnosti Kendamil 100 % BIO plnotučného dojčenského mlieka 3 – 3× 800 g

  • Špeciálna receptúra a zloženie
  • Pomáha zdravému vývoju dieťaťa
  • Vyrobené z plnotučného kravského mlieka
  • Plnšia a jemnejšia chuť a textúra
  • Vhodnejšie pre deti s citlivejším tráviacim ústrojenstvom
  • Vysoké percento Omega 3 v mlieku
  • Kendamil 100 % Bio plnotučné dojčenské mlieko 3 je vhodné už od narodenia
  • Obsahuje minimum alergénov, 13 základných vitamínov a rad vitamínov B
  • 3 ks balenia s obsahom 800 g
    

Vyvážené zloženie pre zdravý rast a vývoj

Vyvážené zloženie prvého dojčenského mlieka Kendamil 3 obsahuje plnotučné mlieko, prebiotiká GOS na podporu imunity, cholín a vitamín B pre správny vývoj a činnosť mozgu, biotín (vitamín H), ktorý je veľmi dôležitý pre ľudské zdravie, rast a vývoj bábätka. Pretože mlieko nie je odtučnené, je vhodnejšie pre deti s citlivejším tráviacim ústrojenstvom. Zároveň podporuje lepší spánok dieťaťa. Prípravok neobsahuje palmový olej, rybie oleje, sóju a geneticky modifikované suroviny. Mlieko tiež obsahuje minimum alergénov, 13 základných vitamínov a rad vitamínov B.  

Príprava a dávkovanie:
Nezabudnite sa riadiť pokynmi uvedenými na obale a radami vášho pediatra. Na každé kŕmenie pripravujte vždy čerstvo namiešanú porciu a nespotrebovaný zvyšok neuchovávajte a znova nepodávajte. Pripravené mlieko ihneď spotrebujte – najneskôr do 1 hodiny. Vždy používajte len priloženú odmerku. Po otvorení obalu spotrebujte do 4 týždňov. 

Zloženie:
Organické plnotučné mlieko, organické odstredené mlieko, organická laktóza (z mlieka), organické rastlinné oleje (slnečnica, kokos, repka), fosforečnan vápenatý, laktát vápenatý, hydroxid draselný, vitamín C, citrát vápenatý, uhličitan draselný, pyrofosfát železa, síran zinočnatý, vitamín E, niacín, kyselina pantoténová, síran meďnatý, vitamín A, tiamín, vitamín B6, kyselina listová, síran manganatý, selenit sodný, riboflavín, vitamín K, jodid draselný, vitamín D, biotín, vitamín B12

Alergény:
Mlieko

 


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 7 200 g
Počet ks v balení 9 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie S kravským mliekom (mliečny tuk), Bio kvalita

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 12 mesiacov
Kód:  BABY7606
Produktové číslo:  5056000506511
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01