Obnoviť stránku

KAREL HADEK nosný olej Baby na ošetrovanie nosu pre deti 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KAREL HADEK nosný olej Baby na ošetrovanie nosu pre deti 50 ml

Mandľový olej, olej z pšeničných klíčkov, ľubovníkový macerát a éterické oleje z levandule a harmančeka prepožičiavajú prípravku nielen veľmi príjemnú bylinnú vôňu, ale aj upokojujúce účinky. Zložky olejov sú známe na svoje antimikrobiálne účinky a tým môžu podporiť obranyschopnosť pri nasídľovaní nežiaducich mikroorganizmov v nosovej dutine. Prípravok nedráždi citlivú nosovú sliznicu, napomáha zvyšovaniu obranyschopnostiorganizmu a obnoveniu prirodzenej funkcie mikroflóry nosa.

Použite KAREL HADEK nosného oleja Baby na ošetrovanie nosa pre deti 50 ml

Podľa potreby aj niekoľkokrát denne votrieť 1 – 2 kvapky oleja do nosového okolia a ústia nosa. Olej je vhodný aj pri podozrení na bolesť stredného ucha.

Skladovanie

Uvedená trvanlivosť prípravku sa uchovávaním v temnom a chladnom prostredí podstatne predlžuje (najlepšie v chladničke pri teplote 6 – 10°C). Spotrebujte najlepšie do dátumu uvedeného na obale. Číslo šarže a objem vyznačený na obale.

Varovanie

Tento produkt nie je určený na liečbu akejkoľvek choroby. Je nám ľúto, že nemôžeme poskytovať bližšie informácie o použití tohto produktu. Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 nám zakazuje oznamovať neschválené zdravotné tvrdenia. Informácie môžete nájsť vo verejne dostupných zdrojoch ako sú encyklopédia bylín, herbárov, alebo na našom Blogu.

Parametre a špecifikácia

Typ pokožky

Typ pokožky Detská

Účinok

Účinok Uvoľnenie dýchacích ciest

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov

Účinok

Účinok Upokojujúci

Účinné látky

Účinné látky Mandľový olej, Zmes prírodných olejov, Výťažok z harmančeka

Typ produktu

Typ produktu Olej
Kód:  BABY20820
Produktové číslo:  8592979104541

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02