Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kärcher WV 6 Plus s úzkou hubicou

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kärcher WV 6 Plus s úzkou hubicou

Túžite po zlepšováku do vašej domácnosti, ktorý vám uľahčí umývanie okien? Nebaví vás neustále dobíjanie batérií vášho starého čističa okien? Potom je pre vás vysávač na okná Kärcher WV 6 Plus ideálnou voľbou. Je vybavený aku stierkou, ktorá sa skladá z nástrekovej umývacej časti a odsávacej časti poháňanej akumulátorom, čo veľmi zjednodušuje čistiaci proces. Vďaka odsávacej časti vám nebude prekážať žiadna kvapkajúca špinavá voda pri čistení okien či zrkadiel v kúpeľni. Novinkou priKärcher WV 6 Plus je tiež predĺžená výdrž batérie oproti predchádzajúcim modelom, a to na viac ako 100 minút na jedno nabitie.

Kľúčové vlastnosti vysávača na okná Kärcher WV 6 Plus

  • Vysávač Kärcher WV 6 Plusextra dlhú výdrž batérie
  • Kombinácia nástrekovej a odsávacej časti sa stará o maximálne efektívne čistenie
  • Displej LED so zobrazením stavu batérie
  • Nízka hlučnosť
  • Stierku možno jednoducho vybrať a vyčistiť
  • Kärcher WV 6 Plus poskytuje mimoriadne hygienické čistenie vďaka odsávaniu špinavej vody

Veľká výdrž na jedno nabitie

Hlavnou výhodou vysávača Kärcher WV 6 Plus oproti predošlým modelom je naozaj veľká výdrž batérie, na jedno nabitie zvládne viac ako 100 minút nepretržitej činnosti a vďaka LEDkovému displeju, ktorý ukazuje stav batérie s presnosťou na minúty, je možné si čistenie presne naplánovať.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ručný

Vlastnosti

Objem nádrže 0,15 l
Hmotnosť 0,8 kg
Výdrž batérie 100 min
Kód:  KARVO261
Produktové číslo:  9.714-069.0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03