Obnoviť stránku

K2R Intensive Black 20 ks

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

K2R Intensive Black 20 ks

Túžite po dokonale čiernom oblečení, ktoré aj po niekoľkonásobnom vypraní stále bude vyzerať ako nové? Ušetrite si prácu aj každodenné starosti a vyskúšajte revolučnú novinku na trhu v podobe unikátnych obrúskov na pranie Intensive Black od renomovaného výrobcu Henkel. Vďaka dômyselnej technológii zostane vaša čierna bielizeň stále žiarivá bez nežiaduceho efektu vyblednutia. Obrúsky boli špeciálne navrhnuté a fungujú na princípe vyhladenia vlákien. Tak zabraňujú uvoľňovaniu farieb z látok. Môžete ich využívať na ručné aj automatické pranie a rovnako pri sušení v sušičke. Sú vhodné pre všetky teploty, pracie cykly aj typy materiálov. 

    

Kľúčové vlastnosti obrúskov do práčky K2R Intensive Black

  • Unikátne  obrúsky na pranie K2R Intensive Black
  • Vyvinuté pre čiernu bielizeň
  • Revolučná technológia
  • Ochrana pred vyblednutím farieb
  • Jednoduché použitie
  • K2R Intensive Black obnovujú intenzitu a jas čiernej
    

Dajte zbohom nežiaducemu vyblednutiu

Použitie pracích obrúskov K2R Intensive Black je veľmi jednoduché. Stačí ich len vložiť do práčky, potom pridať bielizeň a prací prostriedok. O všetko ostatné sa postará samotný obrúsok. Silné zložky efektívne vyhladzujú vlákna a tým zabraňujú uvoľňovaniu farieb z látok. Navyše obnovujú intenzitu a jas čiernej farby. Vaša čierna bielizeň už nikdy nevybledne. Doprajte vášmu obľúbenému oblečeniu profesionálnu a šetrnú starostlivosť. V balení nájdete 20 kusov obrúskov.

    


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Univerzálna

Počet kusov

Počet kusov 20 ks
Kód:  PPR485
Produktové číslo:  9000101345698

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14