Obnoviť stránku

JOHNSON'S BABY Nappy Cream 100 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JOHNSON'S BABY Nappy Cream 100 ml

Hľadáte ako sa efektívne starať o pokožku vášho dieťaťa? Vyskúšajte krém na zapareniny JOHNSON'S BABY Nappy Cream. Je vyrobený s citlivosťou k detskej pokožke, ktorá potrebuje zvláštnu ochranu proti oderu. Ihneď po prvom nanesení poskytuje okamžitý komfort dieťaťu. Má mierne zloženie, poskytuje efektívnu a bezpečnú starostlivosť novorodencovi v súlade s prirodzeným vývojom jeho pokožky. 

Kľúčové vlastnosti krému na zapareniny JOHNSON'S BABY Nappy Cream

  • Krém na zapareniny JOHNSON'S BABY na novorodeneckú pokožku
  • Poskytuje okamžitý komfort
  • Rýchlo vytvára ochrannú vrstvu pokožky
  • Krém JOHNSON'S BABY je hypoalergénny
  • Má veľmi ľahkú textúru pre ľahké rozotieranie bez trenia pokožky

Okamžitý komfort pre detskú pokožku s krémom JOHNSON'S BABY

Krém na zapareniny JOHNSON'S BABY Nappy Cream rýchlo vytvára ochrannú vrstvu, ktorá chráni detskú pokožku proti podráždeniu a napomáha obnove prirodzenej ochrannej vrstvy pokožky. Je hypoalergénny. Špeciálne vytvorené pre pokožku novorodencov tak, aby ho bolo možné používať každý deň. Krém JOHNSON'S BABY má veľmi ľahkú textúru, ktorá uľahčuje rozotieranie krému bez nutnosti nadmerného trenia pokožky. 

S krémom JOHNSON'S BABY k zdravej pokožke dieťaťa

Krém na zapareniny JOHNSON'S BABY Nappy Cream pomáha chrániť novorodeneckú pokožku. Je však dôležité dodržiavať tiež časté striedanie plienok, zvlášť v prípadoch, kedy dieťa trpí hnačkou. Pri každej výmene plienky detskú pokožku dôkladne umyte, očistite a nechajte dobre preschnúť. Potom naneste krém proti zapareninám. Tak bude pokožka vášho dieťaťa zdravá a dieťa sa bude cítiť komfortne. V prípadoch, kedy vaše dieťa trpí ťažkými zapareninami, poraďte sa prosím s lekárom. 

Zloženie:
Aqua, Zinc oxide, Isopropyl palmitate, Dicaprylyl carbonate, Lanolin, C12-15 alkyl benzoate, Glycerin, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Butyrospermum parkii butter, Polyglyceryl-3 diisostearate, Magnesium sulfate, Helianthus annuus seed oil, Magnesium aspartate, Olea europaea leaf extract, Potassium aspartate, Propylene glycol, Sarcosine, Avena sativa kernel extract, Sodium cocoyl amino acids, Zinc stearate, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Parfum

Aplikácia:
Tenkú vrstvu JOHNSON'S Baby krému proti zapareninám aplikovať na čistú, suchú pokožku pri každej výmene plienok na ochranu proti príčinám vzniku zaparenín. 
 


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 100 g (0,1 kg)

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Atopická a ekzematická, Citlivá

Účinok

Účinok Upokojujúci

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov

Účinok

Účinok Upokojujúci, Hypoalergénny

Typ

Typ pokožky Citlivá (sensitive), Dojčenská
Kód:  BABY7825
Produktové číslo:  3574660638417

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07