Obnoviť stránku

JM SOLUTION Konopný olej 28 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
2,99 €
Pri kúpe 1 ks 2,99 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,77 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 2,56 €/ks

JM SOLUTION Konopný olej 28 ml

Kvalitné produkty sú nevyhnutné na udržanie zdravia a krásy vašej pleti. Zaručte jej luxusnú starostlivosť vďaka prvotriednej pleťovej maske na tvár JM SOLUTION. Vďaka svojmu inovatívnemu zloženiu a parfumácii je vhodná najmä pre ženy. Textilná maska na pleť JM SOLUTION má príjemnú konzistenciu a jednoducho sa rozotiera. Po aplikácii bude pokožka žiariť zdravým a mladistvým dojmom, a to najmä vďaka mimoriadnym účinkom masky a aktívnym látkam. Budete nadšení z fantastického konečného výsledku!

Pleťová maska JM SOLUTION Konopný olej 28 ml ...

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky JM SOLUTION Konopný olej 28 ml

  • Pleťová maska na tvár JM SOLUTION umožní vašej pokožke zažiť dokonalú starostlivosť
  • Inovatívne zloženie je vhodné najmä pre ženy
  • Textilná maska na pleť sa ľahko aplikuje a príjemne sa rozotiera
  • K aktívnym látkam patrí konopný olej a tea Tree
  • Výrobok je označený ako prírodné a vegan
  • Objem pleťovej masky JM SOLUTION je 28 ml

Doprajte svojej pleti to najlepšie

Pleťová maska JM SOLUTION sa o vašu pleť dokonale postará. Pleťová maska obsahuje len tie najlepšie ingrediencie zo sveta prírody. Maska neobsahuje žiadne živočíšne zložky, nesie si teda označenie vegan.

Zloženie

Water, Glycerin, Methylpropanediol, Butylene Glycol, 1- ,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Trehalose, Diethoxyethyl Succinate, Betaine, Allantoin, Hydroxyethyl Urea, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Glucoside, Disodium EDTA, Panthenol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lavandula Hybrida Oil, Maltodextrin, Hydrolyzed Acacia, Macrostachya Seed Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Hydrolyzed Lupine Protein, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Houttuynia Cordata Extract, Candida/Garcinia Cambogia Ferment, Polyglyceryl-10 Stearate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose Stearate, Centella Asiatica Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Viscum Album (Mistletoe) Extract, Sodium Hyaluronate, Poncirus Trifoliata Fruit Extract, Morus Bombycis Extract, Inula Britannica Flower Extract, Forsythia Suspensa Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Aspergillus Ferment, Madecassoside, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné, Vegan

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Textilná

Objem

Objem 28 ml
Kód:  KSPL4992
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8809711714679

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09