Obnoviť stránku

JM SOLUTION Kaktus 30 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
2,99 €
Pri kúpe 1 ks 2,99 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,77 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 2,56 €/ks

JM SOLUTION Kaktus 30 ml

Vaša pleť si zaslúži len to najlepšie. Umožnite jej prežiť jedinečnú starostlivosť s kvalitnou maskou na pleť na tvár JM SOLUTION. Pre svoje inovatívne zloženie a príjemnú vôňu je ideálna pre ženy. Textilná maska na pleť JM SOLUTION zaujme príjemnou konzistenciou aj svojim ľahkým nanášaním. Vďaka mimoriadnym účinkom aktívnych látok obsiahnutých v maske bude vaša pokožka ihneď rozžiarená, zdravá a bude pôsobiť mladším dojmom. Z výsledku budete nadšení a ohromení!

Pleťová maska JM SOLUTION Kaktus 30 ml ...

Zásadné vlastnosti pleťovej masky JM SOLUTION Kaktus 30 ml

  • Pleťová maska na tvár JM SOLUTION ošetrí vašu pokožku ako v salóne
  • Vhodná pre ženy
  • Textilná pleťová maska sa nanáša s ľahkosťou a má príjemnú textúru
  • Medzi najúčinnejšie látky sa radí alantoín, kaktusový olej a pantenol
  • Má označenie: prírodné a vegan
  • Objem pleťovej masky JM SOLUTION dosahuje 30 ml

Prebuďte svoju pleť k životu

Pleťová maska JM SOLUTION prinesie vašej pokožke jedinečnú starostlivosť. Pleťová maska obsahuje len tie najlepšie ingrediencie zo sveta prírody. Ak vyhľadávate vegan produkty, je pre vás táto maska skvelou voľbou.

Zloženie

Water, Glycerin, Methylpropanediol, Butylene Glycol, 1-,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Trehalose, Hydroxyacetophenone, Polyglyceryl-10 Laurate, Allantoin, Betaine, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Glucoside, Disodium EDTA, Fragrance, Panthenol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Hydrogenated lecithin, Methyl Glucose Sesquistearate, Maltodextrin, Hydrolyzed Acacia Macrostachya Seed Extract, Cetearyl Glucoside, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Hydrolyzed Lupine Protein, Citric Acid, Anastatica Hierochuntica Extract, Sodium Citrate, Viscum Album (Mistletoe) Extract, Sodium Hyaluronate, Poncirus Trifoliata Fruit Extract, Morus Bombycis Extract, Inula Britannica Flower Extract, Forsythia Suspensa Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Aspergillus Ferment

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné, Vegan

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Textilná

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KSPL4994
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8809711714709

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02