Obnoviť stránku

JM SOLUTION Hydrogél Konopný olej 2 ks

Garancia najlepšej ceny
Novinka
2,29 €
Pri kúpe 1 balenie 2,29 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 2,10 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 1,82 €/balenie

JM SOLUTION Hydrogél Konopný olej 2 ks

Kvalitné produkty sú nevyhnutné na udržanie zdravia a krásy vašej pleti. Zaistite jej výnimočnú starostlivosť prostredníctvom kvalitnej pleťovej masky na oči JM SOLUTION. Pre svoje inovatívne zloženie a príjemnú vôňu je ideálna pre ženy. Gélová maska na pleť JM SOLUTION má príjemnú štruktúru a jej jednoduchá aplikácia vám spríjemní používanie. Aktívne látky v maske zaručujú okamžité rozjasnenie pokožky a zdravý vzhľad. Výsledok vás rozhodne nadchne!

Pleťová maska JM SOLUTION Hydrogél Konopný olej 2 ks ...

Zásadné vlastnosti pleťovej masky JM SOLUTION Hydrogél Konopný olej 2 ks

  • Pleťová maska na oči JM SOLUTION dostane vašu pokožku do najlepšieho stavu
  • Inovatívne zloženie osloví najmä ženy
  • Gélová pleťová maska si vás získa pohodlnou aplikáciou a príjemnou konzistenciou
  • Za skvelými účinkami stojí konopný olej a tea Tree
  • Nesie označenie: prírodné a vegan
  • Objem pleťovej masky JM SOLUTION je 15 ml

Vlastnosti, ktoré si vás získajú

Pleťová maska JM SOLUTION dopraje vašej pokožke prvotriednu starostlivosť. Maska na pleť obsahuje len to najlepšie z našej prírody. Ak máte radi vegánsku kozmetiku, je pre vás táto maska ideálnou voľbou.

Zloženie

Aqua , Dipropylene Glycol, Glycerin, Cannabis Sativa Seed Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Madecassoside, Hydrolyzed Lupine Protein, Hydrolyzed Vegetable Protein, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Butylene Glycol, Propanediol, Chondrus Crispus Powder, Ceratonia Siliqua Gum, Panthenol, Chondrus Crispus Extract, Hydroxyacetophenone, Trehalose, Betaine, 1,2-Hexanediol, Cellulose Gum, Sucrose, Potassium Chloride, Theobroma Cacao Extract, Dextrin, Disodium EDTA, Parfum, Methyl Diisopropyl Propionamide, Linalool, Pantolactone, Maltodextrin, Asiaticoside

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné, Vegan

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Oči

Typ

Typ Gélová

Objem

Objem 15 ml
Kód:  KSPL4991
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8809711716048

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08