Obnoviť stránku

JM SOLUTION Hydrogél Granátové jablko 2 ks

Garancia najlepšej ceny
Novinka
2,29 €
Pri kúpe 1 balenie 2,29 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 2,10 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 1,82 €/balenie

JM SOLUTION Hydrogél Granátové jablko 2 ks

Vaša pleť vyžaduje iba prvotriedne produkty. Poskytnite jej dokonalú starostlivosť pomocou prvotriednej pleťovej masky na oči JM SOLUTION. Výnimočná kombinácia inovatívnych zložiek a osviežujúcej vône sa zapáči najmä ženám. Gélová maska na pleť JM SOLUTION vás poteší jednoduchou aplikáciou a príjemnou konzistenciou. Aktívne látky v maske zaručujú okamžité rozjasnenie pokožky a zdravý vzhľad. Budete nadšení z fantastického konečného výsledku!

Pleťová maska JM SOLUTION Hydrogél Granátové jablko 2 ks ...

Zásadné prednosti pleťovej masky JM SOLUTION Hydrogél Granátové jablko 2 ks

  • Pleťová maska na oči JM SOLUTION ošetrí vašu pokožku ako v salóne
  • Svojím zložením je prispôsobená ženám
  • Gélová pleťová maska si vás získa pohodlnou aplikáciou a príjemnou konzistenciou
  • Za skvelými účinkami stojí olej z granátového jablka a vitamín E
  • Výrobok je označený ako prírodné a vegan
  • Objem pleťovej masky JM SOLUTION zodpovedá 15 ml

Dajte svojej pleti to, čo si zaslúži

Pleťová maska JM SOLUTION sa stane neodmysliteľnou súčasťou vašej kozmetickej rutiny. Maska na pleť obsahuje len to najlepšie z našej prírody. Pri výrobe boli použité suroviny rastlinného pôvodu, a preto disponuje vegan certifikáciou.

Zloženie

Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, Punica Granatum Fruit Extract, Hydrolyzed Lupine Protein , Hydrolyzed Vegetable Protein, Cyanocobalamin, Rosa Canina Fruit Extract, Tocopherol, Sodium Hyaluronate , Hydrolyzed Hyaluronic acid, Sodium Acetylated Hyaluronate , Ceratonia Siliqua Gum, Propanediol, Chondrus Crispus Powder, Butylene Glycol, Panthenol, Chondrus Crispus Extract , Hydroxyacetophenone, Trehalose, Betaine, 1,2-Hexanediol, Cellulose Gum, Centella Asiatica Extract, Sucrose , Potassium chloride, Disodium EDTA, Charcoal Powder , Musa Sapientum Flower Extract, Rosa Damascena Flower Water, Pyrus Communis Fruit Extract, Pantolactone, Prunus Domestica Fruit Extract, Cucumis Melo Fruit Extract, Hedera Helix Leaf/Stem Extract, CI 16035, Maltodextrin , Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné, Vegan

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Oči

Typ

Typ Gélová

Objem

Objem 15 ml
Kód:  KSPL4989
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8809711716079

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19