Obnoviť stránku

JELEN štartovacia sada do domácnosti

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JELEN štartovacia sada do domácnosti

Tradičná česká značka JELEN je na trhu už od roku 1848 a ponúka kvalitné ekologické čistiace prostriedky do domácnosti ako pracie prášky, gély, mydlá či prostriedky na umývanie riadu. JELEN Štartovacia sada do domácnosti obsahuje hneď tri produkty potrebné na upratovanie domácnosti, pranie bielizne a umývanie riadu. Všetky sú šetrné k prírode a pritom veľmi účinné. JELEN Octový čistič čistí efektívne povrchy v kúpeľni aj v kuchyni. JELEN Na riady brusnica dokonale umyje riad, je jemný k pokožke, ktorú príjemne prevonia. Tretí tradičný produkt JELEN Jadrové mydlo vyperie aj odolné škvrny a prekvapí vás svojím pracím účinkom.

Kľúčové vlastnosti JELEN štartovacej sady do domácnosti

  • Tradičný český výrobca ekologických čistiacich prostriedkov JELEN
  • Sada do domácnosti obsahuje 3 praktické výrobky
  • JELEN Na riady brusnica s balzamom na ruky a výťažkom z brusníc
  • Tradičné JELEN Jadrové mydlo vyperie aj odolné škvrny
  • JELEN Octový čistič na použitie v kuchyni a v kúpeľni, odstráni tiež vodný kameň
  • Výrobky šetrné k prírode i k pokožke

JELEN Octový čistič

Doprajte si kvalitu a tradíciu počas upratovania, ktorú ponúka JELEN Octový čistič. Tento čistič na báze octu efektívne čistí povrchy nielen v kuchyni, ale aj v kúpeľni, navyše odstráni vodný kameň aj urputnú špinu. Stačí naniesť na vybraný povrch, nechať chvíľu pôsobiť, vyčistiť, opláchnuť a nežiaduce nečistoty sú preč.

Zloženie:
Menej ako 5 %: aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, kyselina octová, kyselina citrónová.

Návod na použitie:
Naneste čistič na povrch a nechajte chvíľu pôsobiť, potom vyčistite a opláchnite, nepoužívajte na povrchy citlivé na kyseliny.

JELEN Na riady brusnica

Ako sa účinne zbaviť mastnoty a nečistôt zo špinavého riadu? Vyskúšajte prostriedok na riad s mydlom a výťažkom z brusníc. Tento umývací prostriedok zaistí, že bude váš riad dokonale umytý. JELEN Na riady brusnica obsahuje balzam na ruky, je jemný k vašej pokožke, bráni jej vysušovaniu a zanecháva ju príjemne prevoňanú.

Zloženie:
5 % alebo viac, ale menej ako 15 %: aniónové povrchovo aktívne látky; menej ako 5 %: neiónové povrchovo aktívne látky, amfoterné povrchovo aktívne látky, mydlo; parfum; benzyl alcohol, bronopol, Iodopropynyl butylcarbamate.

Dávkovanie:
Na 5 l vody použite 4 ml prostriedku na riady Jelen.

JELEN Jadrové mydlo

Pokiaľ na škvrny na vašom oblečení nič nezaberá, mydlo Jelen sa s nimi určite ľahko vysporiada. So značkou Jelen prali už naše babičky a nie je sa čomu diviť, že sa k nemu s obľubou vraciame. Vyperie všetky odolné škvrny, čo ocenia najmä mamičky malých detí. Bielizeň jednoducho namočíte, potriete mydlom a ručne pošúchate. Zmiznú aj veľmi odolné škvrny, napr. od detských príkrmov, zmrzliny či čokolády. JELEN Jadrové mydlo je dermatologicky testované, balené v papierovej škatuľke, šetrné k prírode i vašej pokožke.

Zloženie:
Mydlo 30 % a viac, aniónové povrchovo aktívne látky menej ako 5 %, parfum, kryštalická soľ.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické
Obsah chlóru Bez chlóru

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologický

Typ produktu

Typ produktu Čistiaci prostriedok

Určenie

Určenie Do kuchyne, Do kúpeľne

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky typy povrchu

Typ

Typ Čstiče
Kód:  CIS836
Produktové číslo:  85962613579810
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06