Obnoviť stránku

Jar Sensitive Tea Tree & Mint 1,35 l

4,8 167 hodnotení
4,99 €

Jar Sensitive Tea Tree & Mint 1,35 l

Tekutý prostriedok na riad JAR

Čistič na riad JAR Sensitive Tea Tree & Mint s objemom 1 350 ml je čistiaci prostriedok určený na ručné umývanie riadu. Vyniká silným umývacím účinkom a vynikajúcimi odmasťovacími vlastnosťami. Riad účinne zbaví mastnoty a všetkých nečistôt a zanechá ho žiarivo čistý a odmastený. Čistiaci prostriedok má zloženie šetrné k pokožke.

Prostriedok na riad JAR Sensitive Tea Tree & Mint

Prostriedok zanecháva úžasný lesk

Tekutý prostriedok so sviežou vôňou mäty a zeleného čaju je jemný a šetrný k pokožke. Jeho husté zloženie vytvára bohatú penu, ktorá zatočí s akoukoľvek mastnotou a účinne ju odstráni zo všetkých oblastí. JAR Sensitive Tea Tree & Mint bol dermatologicky testovaný.

Prostriedok na riad JAR Sensitive Tea Tree & Mint

JAR odstráni aj odolné zvyšky jedla

Čistič na riad JAR Sensitive Tea Tree & Mint odstraňuje mastnotu, nečistoty a zabezpečuje, aby váš riad žiaril po každom umytí čistotou. Pri umývaní nalejte malé množstvo prostriedku buď na hubku, alebo priamo na riad. Po umytí riad opláchnite. Tekutý čistiaci prostriedok dávkujte podľa množstva riadu, typu, alebo úrovne znečistenia.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na riad

Typ

Typ čističa Tekutý

Vlastnosti

Vlastnosti Šetrný k pokožke

Objem

Objem 1,35 l

Hmotnosť

Hmotnosť 1,35 kg
Kód:  CIS100
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8001090621887

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18