Obnoviť stránku

JAR Sensitive Aloe Vera & Pink Jasmin 1,35 l

4,8 187 hodnotení
Cenová bomba
4 € Ušetríte 0,49 €

JAR Sensitive Aloe Vera & Pink Jasmin 1,35 l

Čistič na riad Sensitive Aloe Vera & Pink Jasmin s objemom 1 350 ml je čistiaci prostriedok určený na ručné umývanie riadu. Vyniká svojím silným umývacím účinkom a skvelými odmasťovacími schopnosťami. Riad účinne zbaví mastnoty a všetkých nečistôt a zanechá ho žiarivo čistý a dokonale odmastený. Tekutý prostriedok so sviežou citrónovou vôňou je jemný a šetrný k vašej pokožke. Jeho husté zloženie vytvára bohatú penu, ktorá zatočí s každou mastnotou a efektívne ju odstráni zo všetkých miest. Prípravok JAR Sensitive Aloe Vera & Pink Jasmin bol dermatologicky testovaný.
Použitie:
Pri umývaní nalejte malé množstvo prostriedku buď na hubku, alebo priamo na riad. Po umytí riad opláchnite. Tekutý čistiaci prostriedok dávkujte podľa množstva riadu, typu alebo úrovne nečistoty.
Zloženie: 5 – 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, < 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Parfumy Hexyl Cinnamal, Linalool

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na riad

Typ

Typ čističa Tekutý

Vlastnosti

Vlastnosti Klasický (bez špecifických vlastností), Šetrný k pokožke

Objem

Objem 1,35 l

Hmotnosť

Hmotnosť 1,35 kg
Kód:  CIS371
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8001841009544

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19