Obnoviť stránku

JAR Power sprej 500 ml

4,9 40 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,70 €

JAR Power sprej 500 ml

Sprej Jar Power uľahčí čistenie riadu

Patríte medzi tých, ktorých nebaví namáčanie riadu a prácne drhnutie? Čistiaci viacúčelový sprej Jar Power slúži na odstránenie zvyškov jedla, špiny i odolnej mastnoty. Sprej môžete použiť na riad predtým, než ho budete umývať ručne, alebo v umývačke riadu. Ak máte špinavú kuchynskú linku, alebo stôl, aj tam vám sprej Jar Power pomôže.

Čistiaci sprej JAR Power

Lepšie odstránenie nečistôt pred umývaním

Nastriekajte sprej Jar Power na riad predtým, než ho vložíte do umývačky riadu. Ten poslúži na to, aby ste z riadu odstránili každodennú aj odolnú mastnotu. Jar Power je ideálny na použitie v kombinácii s prostriedkom na umývanie riadu v umývačke.

Čistiaci sprej JAR Power

Vhodný aj na ručné umývanie

Ak umývate riad ručne, aj tam bude sprej Jar Power užitočný. Sprej stačí nastriekať na riad, ktorý tak nemusíte pred umývaním odmáčať, alebo namáhavo drhnúť. Sprej Jar Power je vhodný aj na umývanie ťažko dostupných miest.

Čistiaci sprej JAR Power

Jar Power pomôže vyčistiť špinavé povrchy

Zachytili sa nečistoty aj na kuchynskej linke, alebo stole? Použite sprej Jar Power, ktorý pomôže s odstránením nečistôt aj odolnej mastnoty.

Zloženie

>5% Aniónové Povrchovo Aktívne Látky, Neiontové Povrchovo Aktívne Látky, Parfémy, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na riad

Typ

Typ čističa Sprej

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Objem

Objem 500 ml

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  MYC514
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8001090570222

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02