Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JAR Platinum All 1 MEGABOX 90 ks

4,9 388 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JAR Platinum All 1 MEGABOX 90 ks



Kapsle Jar Platinum odstraňují odolné zbytky jídla

Jar Platinum Lemon

Vďaka kapsulám do umývačky riadu Jar Platinum môžete pokojne variť to, čo chcete. Môžete sa totiž spoľahnúť, že Jar Platinum umyje aj tie najodolnejšie zvyšky jedla.
Kapsule Jar Platinum odstraňujú odolné zvyšky jedla, ako sú napríklad cestoviny, ryža, vajcia a mäso. Vďaka unikátnym čistiacim účinkom kvapalných zložiek zase ľahko odstraňujú mastnotu a olej, takže umytý riad je úžasne čistý. A čo viac, Jar Platinum pomáha odstraňovať mastnotu aj zo skrytých častí umývačky riadu.


Vyskúšajte tiež tekutý prostriedok

S tekutým prostriedkom na umývanie riadu Jar Platinum spoznáte najlepšie čistiace účinky Jaru. Tekutý prostriedok na umývanie riadu Jar Platinum je rovnako účinný ako kapsule do automatickej umývačky riadu a odstraňuje odolnú mastnotu trikrát rýchlejšie. Riad bude žiarivo čistý i po ručnom umývaní.
Ttekutý prostředek Jar


Funkcie a výhody Jaru Platinum Lemon

Neprekonateľné účinky pri odstraňovaní odolných zvyškov jedla

Neprekonateľné účinky pri odstraňovaní odolných zvyškov jedla

Najlepšie kapsule do umývačky riadu od Jaru odstraňujú aj tie najodolnejšie nečistoty. Kapsule Jar Platinum obsahujú vybrané enzýmy vo forme prášku, ktoré pomáhajú odstraňovať odolné zvyšky jedla, ako sú cestoviny, ryža, vajcia a mäso. Unikátna tekutá zložka zase pôsobí na mastnotu, takže umytý riad žiari čistotou.

Udržujú umývačku riadu bez mastnoty

Udržujú umývačku riadu bez mastnoty

Kapsule Jar Platinum sú tak účinné, že odstraňujú dokonca skrytú mastnotu z umývačky riadu. Ďalej pomáhajú predchádzať upchatiu umývačky a tvorbe vodného kameňa v odpade, filtri a umývacích ramenách. Naozaj čistý riad získate len s čistou umývačkou.

Zanechávajú úžasný lesk

Zanechávajú úžasný lesk

Kapsule do automatickej umývačky riadu Jar Platinum odstraňujú mastnotu a nečistoty a zaisťujú, aby váš riad a umývačka žiarili po každom cykle umývania čistotou.

Skvelé pre krátke umývacie cykly

Skvelé pre krátke umývacie cykly

Kapsule do automatickej umývačky riadu Jar Platinum Lemon sa rozpúšťajú rýchlejšie ako kompaktné pevné kapsule, takže pôsobia dlhšie aj pri krátkych umývacích cykloch.


Tipy pre účinné umývanie

Ako sa kapsule Jar Platinum líši od ostatných výrobkov Jar?
Kapsule do automatické umývačky riadu Jar Platinum sú prémiovým výrobkom pre zákazníkov, ktorí majú výnimočne vysoké požiadavky na čistotu, najmä ak ide o odstraňovanie zaschnutého jedla a prevenciu usadzovaniu mastnoty v umývačke riadu.* Jar Platinum obsahuje tekuté povrchovo aktívne látky, ktoré sú tak účinné, že odstraňujú dokonca skrytú mastnotu z umývačky riadu.* Medzi prostriedky Jar sú to vďaka celkovo špičkovým čistiacim účinkom a výslednému lesku riadu najúčinnejšie kapsule do automatickej umývačky riadu.
Prečo sú kapsule Jar Platinum tak účinné?
Kapsule do automatické umývačky riadu Jar Platinum predstavujú unikátnu kombináciu prášku a tekutiny. Práškový základ kapsúl obsahuje unikátny enzým a bieliaci systém, ktorý vylepšuje čistiace účinky. Tekutá zložka obsahuje super účinné povrchovo aktívne látky, ktoré sa tiež používajú v prostriedku na čistenie umývačiek riadu. Horná časť kapsule Jar je tekutá preto, že povrchovo aktívne látky sú najúčinnejšie v tekutej forme. Kapsule do automatické umývačky riadu Jar Platinum sú jediným prostriedkom na umývanie riadu, ktorý zaisťuje trojitý účinok tekutých zložiek - v porovnaní s pevnými kapsulami obsahujú viac odmasťujúcich látok.
Ako to, že sa kapsule Jar Platinum rozpúšťajú rýchlejšie než iné?
Rýchlejšie rozpúšťanie znamená rýchlejšie umývanie. Spotrebitelia nemajú radi, keď po ukončení umývacieho cyklu otvoria umývačku a objavia v nej čiastočne rozpustenú kapsulu. Nielenže zostávajú v umývačke zvyšky, ale znamená to tiež, že sa uvoľnila len časť chemického zloženia. Unikátny obsah kapsúl Jar do automatickej umývačky riadu s tekutou hornou časťou je zabalený do rýchlo sa rozpúšťajúceho obalu PVA. Kapsula sa preto rozpúšťa a pôsobí rýchlejšie.
Predlžujú kapsule Jar Platinum životnosť umývačky riadu? Môžem prestať kupovať prostriedok na čistenie umývačky riadu?
Kapsule do automatické umývačky riadu Jar Platinum obsahujú tekuté povrchovo aktívne látky, ktoré pomáhajú odstraňovať / zabraňovať usadzovaniu mastnoty. To pomáha predchádzať upchávaniu umývačky. Kapsule Jar Platinum tiež pomáhajú predchádzať hromadeniu vodného kameňa, neodstránia však vodný kameň, ktorý sa už v umývačke usadil. Preto odporúčame, aby ste aj naďalej používali raz mesačne prostriedok na čistenie umývačky riadu, ktorý už existujúci nános vodného kameňa odstráni.

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Multifunkčný

Podľa radu

Podľa radu Jar Platinum

Počet kusov

Počet kusov 90 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Gélové
Kód:  MYC097
Produktové číslo:  8001090800558

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07