Obnoviť stránku

JAR Orange 1,35 l

4,8 169 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 3,29 €/ks
Pri kúpe 2-4 ks 2,92 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 2,74 €/ks

JAR Orange 1,35 l

Čistič na riad Jar Orange s objemom 1 350 ml je čistiaci prostriedok určený na ručné umývanie riadu. Vyniká svojím silným umývacím účinkom a skvelými odmasťovacími schopnosťami. Riad účinne zbaví mastnoty a všetkých nečistôt a zanechá ho žiarivo čistý a dokonale odmastený. Tekutý prostriedok so sviežou pomarančovou vôňou je jemný a šetrný k vašej pokožke. Jeho husté zloženie vytvára bohatú penu, ktorá zatočí s každou mastnotou a efektívne ju odstráni zo všetkých miest. Prípravok bol dermatologicky testovaný.
Použitie:
Pri umývaní nalejte malé množstvo prostriedku buď na hubku, alebo priamo na riad. Po umytí riadu opláchnite. Tekutý čistiaci prostriedok dávkujte podľa množstva riadu, typu, alebo úrovne nečistoty.
Zloženie:
Aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol, Parfumy, Limonene.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Šetrný k pokožke
Kód:  CIS096
Produktové číslo:  8001090621726

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13