Obnoviť stránku

JAR Lemon 900 ml

5,0 110 hodnotení
Cenová bomba
2,99 € Ušetríte 0,40 €

JAR Lemon 900 ml

Jar Lemon je umývací prostriedok určený na ručné umývanie riadu. Vyniká silným umývacím účinkom a vynikajúcimi odmasťovacími vlastnosťami. Účinne odstraňuje mastnotu a všetky nečistoty a zanecháva váš riad žiarivo čistý a dokonale odmastený. Lemon Scented Dishwashing Liquid Jar trvá dlho. Jeho husté zloženie vytvára bohatú penu, ktorá dokončí akúkoľvek mastnotu a účinne ju odstráni zo všetkých oblastí. Výrobok bol dermatologicky testovaný.

Kľúčové vlastnosti prostriedku na umývanie riadu JAR Lemon 900 ml

  • Prostriedok na ručné umývanie riadu JAR Lemon
  • Účinne odstraňuje mastnotu aj v studenej vode
  • Nádoba vytvára bohatú penu aj pri použití niekoľkých kvapiek výrobku
  • S príjemnou citrónovou vôňou

Použití:
Pri umývaní nalejte malé množstvo umývacieho prostriedku na špongiu alebo priamo na riad. Po umytí riad opláchnite. Tekutý umývací prostriedok dávkujte podľa množstva riadu, typu alebo stupňa znečistenia.

Složení:
5-15 % aniónové povrchovo aktívne látky, 5 % neiónových povrchovo aktívnych látok, benzizotiazolinón, fenoxyetanol, parfum, geraniol, limonén.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na riad

Typ

Typ čističa Tekutý

Vlastnosti

Vlastnosti Parfumovaný

Objem

Objem 0,9 l
Kód:  CIS1415
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4015400795193

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13