Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JAR Active Foam 350 ml

5,0 64 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
5,20 €

JAR Active Foam 350 ml

Čistič na riad Jar Active Foam s objemom 350 ml je čistiaci prostriedok určený na ručné umývanie riadu. Vyniká revolučnou technológiou – okamžitou penou. Nie je nutné hubku namáčať a stláčať, aby vznikla pena, stačí Jar naniesť rovno na hubku a ihneď umývať. Samozrejme nechýba tradičná vlastnosť Jari, silné umývacie a odmasťovacie schopnosti, ktoré riad účinne zbavia mastnoty a všetkých nečistôt a zanechajú ich žiarivo čisté a dokonale odmastené. Tekutý prostriedok Jar Active Foam je jemný a šetrný k vašej pokožke.

Kľúčové vlastnosti prostriedku na riad Jar Active Foam, 350 ml

  • Umývací prostriedok na riad Jar
  • Revolučná technológia okamžitej peny
  • Nie je nutné namáčať a stláčať hubku
  • Stačí penu naniesť a ihneď umývať
  • Riad je čistý a lesklý
  • Pohodlné dávkovanie
  • Šetrný k pokožke
  • Skvelé umývacie a odmasťovacie schopnosti

Vždy dokonale čistý riad

Čistič na riad Jar Active foam odstraňuje mastnotu, nečistoty a zabezpečuje, aby váš riad žiaril po každom umytí čistotou. Pri umývaní nalejte malé množstvo prostriedku buď na hubku alebo priamo na riad. Po umytí riad opláchnite. Tekutý čistiaci prostriedok dávkujte podľa množstva riadu, typu alebo úrovne nečistoty.

Zloženie:
15 – 30 % aniónové povrchovo aktívne látky, 5 – 15 % neiónové povrchovo aktívne látky, parfumy, Hexyl Cinnamal, Limonene

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na riad

Typ

Typ čističa Pena

Vlastnosti

Vlastnosti Klasický (bez špecifických vlastností)

Objem

Objem 350 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 350 g
Kód:  CIS413
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8001841314419

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11