Obnoviť stránku

JANZEN Sun 200 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Novinka
8,69 €

JANZEN Sun 200 ml

Sprchová pena JANZEN Sun 200 ml
JANZEN

Vstúpte do sveta osviežujúcej starostlivosti o telo s luxusnou sprchovou penou JANZEN Sun. Táto jedinečná sprchová pena prináša dokonalý zážitok, ktorý vám umožní relaxovať a obnoviť energiu po náročnom dni. JANZEN Sun sa premení na bohatú, hodvábnu penu, ktorá jemne čistí pokožku a zanecháva ju neuveriteľne hebkú a hydratovanú. Jej jemná textúra a bohaté zloženie sú vhodné pre všetky typy pokožky, vrátane tej najcitlivejšej.
Základné informácie
Konzistencia: Pena
Typ pleti: Normálna pleť
Tip: Vhodná aj ako pena na holenie
Krajina pôvodu: Holandsko

S JANZEN Sun pod slnečnými lúčmi

Nechajte sa uniesť povzbudzujúcou vôňou, ktorá evokuje teplé slnečné lúče a letnú pohodu. Parfumované tóny sprchovej peny JANZEN Sun vám dodajú pocit sviežosti a radosti po každom sprchovaní. Vôňa je starostlivo vybraná, aby poskytla dlhotrvajúci pocit čistoty a pohodlia.

Sprchová pena JANZEN Sun 200 ml

Kľúčové vlastnosti sprchovej peny JANZEN Sun 200 ml

  • Sprchová pena JANZEN Sun vytvára bohatú penu
  • Vyčistí vaše zmysly
  • Pripraví krémovú sprchu
  • Je vhodná aj ako pena na holenie
  • Vašu pokožku prevonia letným vánkom
  • Sprchová pena JANZEN Sun neobsahuje parabény ani silikóny

Vôňa sprchovej peny JANZEN Sun

letný vánok, kvety na brehu mora

Čisté prírodné zloženie

Sprchová pena JANZEN Sun je vyrobená zo starostlivo vybraných prírodných ingrediencií, ktoré rešpektujú prirodzenú rovnováhu vašej pokožky. Neobsahuje parabény ani silikóny, takže je šetrná nielen k vašej pokožke, ale aj k životnému prostrediu.

Dokonalá sviežosť každý deň

Doprajte si luxusnú starostlivosť so sprchovou penou JANZEN Sun, ktorá vás zahalí do povzbudzujúcej vône a zanechá vašu pokožku jemnú a hydratovanú. Objavte nový rozmer sprchovania, ktorý vám poskytne pocit dokonalej sviežosti a pohody každý deň.

JANZEN

JANZEN je prestížna značka, ktorá sa špecializuje na vytváranie luxusných produktov starostlivosti o telo a domácnosť s bohatými vôňami a kvalitnými ingredienciami. Ich sortiment zahŕňa širokú škálu produktov od parfumov a sprchových gélov po sviečky a difuzéry do priestoru. Tím odborníkov na vône a kozmetiku vytvára každý produkt s maximálnou starostlivosťou o detail a dôrazom na kvalitu surovín. Výsledkom sú exkluzívne produkty, ktoré spájajú jedinečné vône s príjemnými textúrami a starostlivosťou o pokožku. Vďaka svojmu profesionálnemu prístupu a inovatívnym produktom si firma JANZEN získala širokú základňu spokojných zákazníkov po celom svete.

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, glycerín, Isopentan, Cokamidopropyl Betain, Isobutan, Decyl Glucoside, Parfum, Acrylates/Steareth-20 Metakrylát Copolymer, Fenoxyethanol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Propylenglykol, Laurecamit, Cotrasypadodium, Edta4 Ethylhexylglycerín, Limonen, hydroxid sodný, Polyquaternium-39, Hexyl Cinnamal, Kyselina kaprylová, Kyselina kaprinová, Linalool, Benzoát sodný, Tokoferol.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Osviežujúci
Špecifikácia Bez obsahu alkoholu

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu

Objem

Objem 200 ml
Kód:  SG1407
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8717612801810

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04