Obnoviť stránku

JANZEN Skin 250 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
8,69 €

JANZEN Skin 250 ml

Obzeráte sa po výrobku, ktorý by dodal vašej pokožke pri sprchovaní všetko, čo potrebuje? Potom si nenechajte ujsť sprchový gél JANZEN. Výrobok má čistiaci účinok. Sprchový gél je nabitý poctivými ingredienciami, v ktorých nenájdete parabény. V jeho zložení nie je alkohol, čo ocení aj veľmi citlivá pokožka. Sprchový gél je navyše úplne bez silikónov. Sprchový gél zaistí perfektnú očistu pokožky celého tela a okrem toho ju pomáha tiež regenerovať a udržať ju jemnú a vláčnu.

Sprchový gél JANZEN Skin 250 ml ...
Sprchový gél JANZEN Skin 250 ml ...

Hlavné prednosti sprchového gélu JANZEN Skin 250 ml

  • Sprchový gél JANZEN šetrne a účinne umyje pokožku celého tela
  • Účinok: čistiaci
  • Zloženie bez parabénov a bez silikónov
  • Bez obsahu alkoholu
  • Jeho objem predstavuje 250 ml

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, glycerín, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Decyl Glucoside, Parfum, Fenoxyethanol, Acrylates/Steareth-20 Metakrylát Copolymer, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Propylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Etyl-Cyt- hexinpacid, Copolymér, Benzylsalicylát, Linalool, Polyquaternium-39, hydroxid sodný, Citronellol, Kyselina kaprylová, Kyselina kaprinová, Geraniol, kumarín, Benzoát sodný, Tokoferol.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Čistiaci
Špecifikácia Bez obsahu alkoholu

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov
Kód:  SG1399
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8717612842905

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04