Obnoviť stránku

JANZEN Grey 250 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
8,69 €

JANZEN Grey 250 ml

Chcete svojej pokožke pri umývaní a sprchovaní dodať všetko potrebné, aby vyzerala sviežo? Potom si nenechajte ujsť sprchový gél JANZEN. Produkt má čistiaci účinok. Sprchový gél je plný kvalitných prísad a ingrediencií, ktoré neobsahujú parabény. V jeho zložení nie je alkohol, čo uvíta aj tá najcitlivejšia pokožka. Sprchový gél je navyše úplne bez silikónov. Sprchový gél šetrne, ale účinne umyje vašu pokožku a zanechá ju príjemne prevoňanú.

Kľúčové prednosti sprchového gélu JANZEN Grey 250 ml

  • Sprchový gél JANZEN vašu pokožku zrelaxuje, vyživí a poteší vaše zmysly
  • Účinok: čistiaci
  • Zloženie bez parabénov a bez silikónov
  • Bez alkoholu
  • Jeho objem predstavuje 250 ml

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, glycerín, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Decyl Glucoside, Acrylates/Steareth-20 Metakrylát Copolymer, Parfum, Fenoxyethanol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Propylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Soy-Soy-Soyeyethhexyl acid, Cocopolymér, Polyquaternium-39, limonén, kyselina kaprylová, kyselina kaprinová, benzoan sodný, tokoferol.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Čistiaci
Špecifikácia Bez obsahu alkoholu

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov
Kód:  SG1392
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8717612841045

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08