Obnoviť stránku

INVISIBOBBLE Power Crystal Clear Set

5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,09 €

INVISIBOBBLE Power Crystal Clear Set

Potrebujete sa spoľahnúť na svoj účes aj pri športe, či outdoorových aktivitách? Alebo máte husté, kučeravé vlasy, kde bežné gumičky a sponky zlyhávajú? Ak je na vaše vlasy každý vlasový doplnok skrátka krátky, dajte šancu Invisibobble!

Prečo sú Invisibobble Power to pravé?

  • Dá sa na nich spoľahnúť v práci aj vo fitku
  • Budú vám verné aj v posteli počas spánku
  • Môžete zabudnúť na strapaté vlasy
  • Bolesť hlavy z elegantného vrkoča vás už neprepadne
  • Poradia si aj s kučerami alebo divokými vlnami
  • Sú štýlové za každých okolností
  • Majú dve využitie: na vlasoch ako gumička, na ruke ako náramok

Vaše vlasy si ich zamilujú...

Neviditeľné gumičky, pripomínajúce telefónnu šnúru, vsádzajú na princíp nekonečnej špirály, ktorá vlasy perfektne udrží, ale nenaruší vlasové vlákno, ani jeho štruktúru. Nehrozí ani zamotávanie alebo zadrhávanie hrivy do gumičky a následná bolestná situácia, kedy radšej oželiete gumičku (ktorú by ste dole vcelku nedostali ani párom volov), než vlasy. Stáva sa to najmä v kovových spojoch iných gumičiek. Invisibobble preto žiadne kovové spoje nemá.

Variant Power má vyššiu hustotu špirály, vďaka ktorej zvládne udržať viac vlasov, alebo vlasy nepoddajné. Váš účes tak zostane bezchybný v škole, práci, pri športe, aj počas spánku. Aj napriek tomu nespôsobuje bolesti hlavy ani neťahá, naopak, jej nosenie je tak komfortné, že zabudnete, že vlasy máte stiahnuté.

...a vy tiež!

Chcete, aby gumička vo vašom účese bola skutočne neviditeľná, nenápadná,... alebo aspoň zmizla vždy, keď to budete potrebovať? Potom sa vašou najobľúbenejšou pomocníčkou stane Crystal clear - transparentná obľúbenkyňa všetkých, pretože sa síce krásne trbliece v slnečných lúčoch, ale sama o sebe je neviditeľná. Nebudete si tak musieť lámať hlavu, či vám doplnky vo vlasoch ladia s outfitom, či s ostatnými doplnkami, skrátka ju nebude vidno, a keď predsa len áno, hodí sa absolútne ku všetkému. Ak si vážite svoje tajomstvá, toto je tá najdiskrétnejšia gumička!

Obsah balenia:
3 ks gumičiek Invisibobble Power

Farebné vyhotovenie:
Crystal clear - transparentná univerzálna verzia

Vhodné pre:
Všetky typy vlasov
Obzvlášť vhodné pre kučeravé vlasy

Materiál
Polyuretán - umelá živica
Hypoalergénne

Parametre a špecifikácia

Vzhľad

Farba číra
Vzor Bez vzoru

Balenie

Počet gumičiek 3 ks
Kód:  KSPO507
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4260285373244

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08