Obnoviť stránku

INVISIBOBBLE Original Mint To Be Set

4,8 62 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 4,19 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 3,73 €/ks

INVISIBOBBLE Original Mint To Be Set

Rozlúčte sa so zničenými vlasmi častým nosením vrkočov a drdolov – gumičky Invisibobble sú tu a sú pripravené zmeniť váš pohľad na vlasové doplnky! Po uvedení na trh spôsobili prevrat a ich benefity sú oceňované denne, či už miliónmi žien, profesionálmi v dizajnových súťažiach alebo spotrebiteľkami v Cosmo Beauty Awards.

Prečo prepadnúť tejto revolúcii?

  • Už nezažijete žiadne ťahanie a strapatenie, ani bolesti hlavy
  • Nebudete sa musieť báť zničených vlasov kvôli vrkoču
  • Sú umývateľné a vydržia roky
  • Aj ten najnáročnejší účes udržia bezchybný
  • Budete chcieť ďalšie a ďalšie, pretože jedna farba nestačí
  • Nie sú len nudnou pomôckou, ale aj skvelým doplnkom
  • Výrobcovia prinášajú nové trendy farby každú sezónu

Zamilujete si ich...

Na prvý pohľad evokujú telefónny káblik. Na ten druhý zistíte, že máte v ruke aj módny doplnok. A po vyskúšaní oceníte aj ich vlastnosti: Neťahajú za vlasy, nie sú příčinou bolestí hlavy, nekĺžu sa, neškrtia, neodtláčajú sa ani nepoškodzujú vlasové vlákna. Sú flexibilné, pružné, hypoalergénne a ľahko umývateľné.

Okrem množstva stavov, ktoré nespôsobujú, toho ale tiež pomerne dosť dokážu. Vydržia na vlasoch celý deň, vrátane ranného behu, ôsmich hodín v práci, večerného plávania aj spánku. A vydržíte aj vy s nimi. Navyše sa vo vašom účese nepohne ani vlások! Môžete sa rozlúčiť s nepríjemným zamotávaním a strapatením vlasov. To je slušný výkon na kúsok plastu, nemyslíte?

Gumičky, ktoré majú štýl

 Gumičky Invisibibble vo farbe, ktorá ovláda súčasný svet módy, sú tu! Mint, mentolová alebo mätová – hovorte jej ako chcete, stále je to tá istá, úžasná, žiarivá zelenomodrá. A teraz si ju môžete užiť aj vo vlasoch, alebo vo forme netradičného náramku.

Mentolovú si obľúbite už vďaka jej všestrannosti. Dokáže divy s ryšavými vlasmi, hodí sa blondínkam aj tmavovláskam a nezáleží na tom, či je váš odtieň vlasov teplý, alebo studený. Nechajte sa aj vy okúzliť touto lichotivou a oku lahodiacou farbou a rozžiarte svoje vlasy aj outfit!

Obsah balenia
3 ks gumičiek Invisibobble

Farebné prevedenie
Mentolová – svieža, žiarivá zelenomodrá

Vhodné pre
Všetky typy vlasov

Materiál
Polyuretán – umelá živica
Hypoalergénne

 
Kód:  KSPO512
Produktové číslo:  4260285373077

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11