Obnoviť stránku

INEBRYA Keratin Restructuring Mask 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INEBRYA Keratin Restructuring Mask 500 ml

Myslíte si, že by sa vám hodila maska na vlasy, ktorá dodá všetko potrebné vašim vlasom? Potom by vás mohla potešiť maska na vlasy Inebrya. Maska na vlasy poslúži mužom aj ženám. Maska na vlasy vás poteší, ak vaše vlasy sú farbené, poškodené, suché a nepoddajné a krepovité vlasy. Ide o masku oplachovaciu, je možné ju použiť na čerstvo umyté vlasy. Vaše vlasy sa budú lesknúť ako nikdy predtým. Ak chcete mať dokonale hydratované vlasy, vybrali ste si absolútne správne. Vďaka svojmu zloženiu doplní vaše vlasy o nevyhnutnú výživu.

Zásadné prednosti masky na vlasy INEBRYA Keratin Restructuring Mask 500 ml

  • Vďaka tejto maske budú vaše vlasy čisté a zdravé
  • Používa sa na farbené, poškodené, suché a nepoddajné a krepovité vlasy
  • Oplachovacia maska sa nanáša na vlhké a umyté vlasy
  • Maska sa hodí pre pánov aj dámy
  • Docielite tiež mimoriadny lesk
  • Podieľa sa na hydratácii vlasov
  • Perfektne vyživí vlasy

Zloženie

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dipalmitoyletyl Hydroxyetylmonium Methosulfate, Parfum (Fragrance), DiPropylene Glycol, Metoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Hydrolyzed Keratin, Methylchloroizothiazolinone Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Sodium Lauroyl Lactylate, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Bambusa Vulgaris Sap Extract, Ceramide NP, Ceramide AP, Ethylhexylglycerín, Phytosphingosine, Cholesterol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Carbomer, Xanthan Gum, Metylparabén, Propylparabén, Ceramide EOP

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Maska

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Poškodené, Suché, Nepoddajné a krepovité

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Druh

Druh Keratínový
Kód:  KSVL6097
Produktové číslo:  8033219167839

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06