Obnoviť stránku

INEBRYA BLONDesse No-Orange Shampoo 300 ml

Garancia najlepšej ceny
7,99 €

INEBRYA BLONDesse No-Orange Shampoo 300 ml

Je vaším snom mať krásne a zdravé vlasy? Tak si istotne vyberiete šampón Inebrya s objemom 300 ml. Strieborný šampón by mali mať doma všetky blondínky, ktoré sa chcú zbaviť žltého tónu vo vlasoch. Tento typ šampónu nenahrádza bežné umývanie vlasov, stará sa len o zosvetlenie odtieňa. INEBRYA BLONDesse No-Orange Shampoo 300 ml najviac oceníte, pokiaľ máte farbené a starnúce a šedivejúce vlasy. Tento typ je určený pre ženy a pre mužov. Ak vás láka silver šampón, iste budete s týmto druhom spokojní. Vaše vlasy sa budú krásne lesknúť. Ak chcete vlastniť absolútne hydratované vlasy, tento typ bol ideálnou voľbou.

Dôležité prednosti šampónu INEBRYA BLONDesse No-Orange Shampoo 300 ml

  • Pomocou tohto šampónu budú vaše vlasy žiariť čistotou a zdravím
  • Vďaka striebornému šampónu nebudú mať vaše vlasy žltý blond odtieň
  • Šampón Inebrya má objem 300 ml
  • Typ vlasov: farbené a starnúce a šedivejúce
  • Šampón pre ženy aj mužov
  • Vďaka nemu budú mať vaše vlasy mimoriadny lesk
  • Vlasy budú potom hydratované
  • Druh INEBRYA BLONDesse No-Orange Shampoo 300 ml: silver

Zloženie

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Decyl Glucoside, CocamidoPropyl Betaine, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Acid Violet 43, Guar HydroxyPropyltrimonium Chloride, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, CI 42090 (FD&C BLUE 1), Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerín, Charcoal Powder, Sodium Chloride, Methylchloroizothiazolinone Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Rubus Idaeus Leaf Extract (Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract), Vaccinium myrtillus Fruit Extract, Rubus fruticosus Fruit Extract (Rubus fruticosus (Blackberry) Fruit Extract), Rubus Idaeus Fruit Extract (Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, etylparabén, Metylparabén, Propylparabén, Butylparabén.

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Silver

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Oranžové tóny

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 300 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL5981
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8008277262390

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08