Obnoviť stránku

INEBRYA Balance Shampoo 300 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INEBRYA Balance Shampoo 300 ml

Snívate o krásnych a zdravých vlasoch? Potom pre vás bude tou správnou voľbou šampón Inebrya s objemom 300 ml. Strieborný šampón rady používajú blondínky, ktorým prekáža žltý nádych farby vo vlasoch. Tento typ šampónu však nenahrádza bežnú starostlivosť, stará sa iba o odstránenie žltej farby. INEBRYA Balance Shampoo 300 ml je tou najlepšou voľbou na mastné vlasy. Je špecificky vytvorený pre ženy a unisex. Poteší nielen ženy, ale aj mužov. Pokiaľ preferujete tekutý (klasický) šampón, potom iste oceníte tento. Vaše vlasy sa budú chváliť oslnivým leskom. Šampón s neutrálnym ph poskytne to najlepšie pre vaše vlasy.

Základné vlastnosti šampónu INEBRYA Balance Shampoo 300 ml

  • S pomocou tohto šampónu budú vaše vlasy čisté, zdravé a krásne
  • So strieborným šampónom sa nemusíte báť žltého odtieňa blond farby
  • Šampón Inebrya s objemom 300 ml
  • Typ vlasov: mastné
  • Dámsky šampón
  • Unisex šampón
  • Dosiahnete tiež výrazný lesk
  • Druh INEBRYA Balance Shampoo 300 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie s neutrálnym ph

Zloženie

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Magnesium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Coco-Glucoside Citrate, CocamidoPropyl Betaine, Piroctone Olamine, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Cocamide MEA, Citric Acid, Laureth-10, Triethylene Glycol, DMDM Hydantoín, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Theobroma Cacao Seed Butter (Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter), Olea europaea fruit oil (Olea Europaea (Olive) Fruit Oil), Limnanthes Alba Seed Oil (Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil), Butylene Glycol, Methylchloroizothiazolinone Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Hypnea Musciformis Extract, Hydrolyzed Corallina Officinalis Extract, Betula Albumu Bark Extract, Phenoxyethanol, Potassium Gluconate, Sodium metylparabén, Etylhexylglycerín

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie S neutrálnym pH

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Mastné

Objem

Objem 300 ml
Kód:  KSVL5998
Produktové číslo:  8033219160670

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17