Obnoviť stránku

INEBRYA Balance Shampoo 1000 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INEBRYA Balance Shampoo 1000 ml

Priali by ste si, aby vaše vlasy vyzerali vždy čisto a zdravo? Potom iste oceníte šampón Inebrya s objemom 1000 ml. Strieborný šampón by mali mať doma všetky blondínky, ktoré uprednostňujú chladné tóny blond farby. Tento typ šampónu nenahrádza bežné umývanie vlasov, iba zosvetľuje žltkasté odtiene. INEBRYA Balance Shampoo 1000 ml sa najviac hodí na mastné vlasy. Tento druh je vhodný pre ženy a unisex. Tento sa hodí pre mužov aj ženy. Pokiaľ preferujete tekutý (klasický) šampón, iste budete s týmto druhom spokojní. Vaše vlasy budú obohatené o žiarivý lesk. Šampón s neutrálnym ph je to najlepšie na vaše vlasy.

Zásadné parametre šampónu INEBRYA Balance Shampoo 1000 ml

  • Tento šampón sa postará, aby boli vaše vlasy čisté a zdravé
  • Strieborný šampón sa postará o chladný blond odtieň vašich vlasov
  • Šampón Inebrya s objemom 1000 ml
  • Typ vlasov: mastné
  • Dámsky šampón
  • Šampón pre ženy aj mužov
  • Zaistí vašim vlasom skutočne výrazný lesk
  • Typ INEBRYA Balance Shampoo 1000 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie s neutrálnym ph

Zloženie

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Magnesium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Coco-Glucoside Citrate, CocamidoPropyl Betaine, Piroctone Olamine, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Cocamide MEA, Citric Acid, Laureth-10, Triethylene Glycol, DMDM Hydantoín, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Theobroma Cacao Seed Butter (Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter), Olea europaea fruit oil (Olea Europaea (Olive) Fruit Oil), Limnanthes Alba Seed Oil (Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil), Butylene Glycol, Methylchloroizothiazolinone Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Hypnea Musciformis Extract, Hydrolyzed Corallina Officinalis Extract, Betula Albumu Bark Extract, Phenoxyethanol, Potassium Gluconate, Sodium metylparabén, Etylhexylglycerín

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie S neutrálnym pH

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Mastné

Objem

Objem 1 000 ml
Kód:  KSVL5994
Produktové číslo:  8033219160526

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08