Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

INEBRYA Argan-Age Pro-Age Treatment 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INEBRYA Argan-Age Pro-Age Treatment 100 ml

Hľadáte spôsob, ako zvládnuť nadmernú krehkosť vlasov? Olejček na vlasy Inebrya by mohol byť tou najlepšou voľbou pre zdravé a lesklé vlasy. Vďaka svojim blahodarným účinkom na vlasy a pokožku hlavy je nenahraditeľnou súčasťou každodennej starostlivosti. Jeho zloženie a parfumácia bude vyhovovať najmä ženám. Užite si dokonalé výsledky s olejom na vlasy Inebrya a tvorte účesy, ktoré budú vyjadrovať vašu individualitu a štýl!

Hlavné vlastnosti oleja na vlasy INEBRYA Argan-Age Pro-Age Treatment 100 ml

  • Olej na vlasy pre ženy Inebrya poskytne vlasom luxusné ošetrenie
  • Ide o arganový olej
  • Ľahko sa používa
  • Určen pro ženy
  • Poskytuje žiarivý lesk

Vôňa oleja vás navyše aj upokojí

Použitie vlasových olejov poznáme už po stáročia a prastará ajurvéda ich milovala pre ich výnimočné účinky. Arganový olej Inebrya sa rýchlo vstrebáva bez toho, aby zanechal nepríjemný pocit mastnoty.

Olejček na vlasy Inebrya je vhodný na vlasy:

vlnité a kučeravé a nepoddajné a krepovité

Zloženie

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum (Fragrance), Bumetrizole, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil), Butylene Glycol, Helianthus Annuus Seed Extract (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract), Benzophenone-3, CI 47000 (D&C Yellow 11), CI 26100 (D&C Red n°17), CI 61565 (D&C Green 6)

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Olej

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité

Druh

Druh Arganový
Kód:  KSVL6113
Produktové číslo:  8033219166894

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06