Obnoviť stránku

INDULONA Upokojujúce telové mlieko ALOE VERA 400 ml

4,8 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDULONA Upokojujúce telové mlieko ALOE VERA 400 ml

Tradičná česká značka INDULONA predstavuje každodennú starostlivosť o vašu pokožku v podobe upokojujúceho telového mlieka zo vzácnych olejov. Zjemňujúce telové mlieko ALOE VERA obsahuje aloe vera, vynikajúcu hydratačnú látku, ktorá je známa svojimi upokojujúcimi, antioxidačnými a hydratačnými vlastnosťami. Obsiahnutý vitamín E poskytuje pokožke hĺbkovú výživu. Pokožka je pravidelnou aplikáciou prekrvená, zmäkčená a jemná na dotyk. Mlieko sa ľahko vstrebáva a nezanecháva pleť mastnú. INDULONA podlieha dermatologickému testovaniu a je vhodná pre suchú a citlivú pokožku.

Kľúčové vlastnosti telového mlieka INDULONA ALOE VERA 400 ml

  • Zjemňujúce telové mlieko Indulona je vhodné pre suchú a citlivú pokožku
  • Obsahuje aloe vera a vitamín E
  • Pokožka je pravidelnou aplikáciou prekrvená, zmäkčená a jemná na dotyk
  • Telové mlieko INDULONA ALOE VERA sa ľahko vstrebáva

Aplikácia:
Nanášajte na pokožku tela podľa potreby.

Zloženie:
Aqua,Glycerin,Ethylhexyl palmitate,Cetearyl alcohol,Glyceryl stearate citrate,Dimethicone,Dipropylheptyl carbonate,Ethylhexyl stearate,Isopropyl myristate,Glyceryl stearate,PEG-100 stearate,Pentaerythrityl distearate,Sodium hyaluronate,Allantoin,Aloe vera barbadensis leaf extract,Ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer,Arginine,Ascorbic acid,Ascorbyl palmitate,Betaine,Bisabolol,Caprylic/capric triglyceride,Citric acid,Disodium EDTA,Fructose,Glucose,Glyceryl laurate,Maltose,Parfum,PEG-8,Pentylene glycol,Polyglyceryl-2 sesquiisostearate,Sodium chloride,Sodium hydroxide,Sodium lactate,Sodium PCA,Tocopherol,Tocopheryl acetate,Trehalose,Trilaureth-4 phosphate,Urea,Xantan gum,Phenoxyethanol,Alpha-isomethyl ionone,Citral,Limonene,Linalool


Zloženie

Aqua, Glycerín, Etylhexyl palmitate, Cetearyl alcohol, Glyceryl Stearate citrate, Dimethicone, Dipropylheptyl carbonate, Etylhexyl Stearate, Isopropyl myristate, Glyceryl stearate, PEG-100 stearát, Pentaerythirityl distearate, Sodium hyaluronate, Allantoín, Aloe vera barbadensis leaf extract, Ammonium acryloldimetyltaurate/VP copolymér, Arginine, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Betaine, Bisabolol, Caprylic(capric triglyceride, Citric acid, Disodium EDTA, Fructose, Glukóza, Glyceryl laurate, Maltose, Parfum, PEG-8, Pentylene glycol, Polyglyceryl-2 sesquiisostearate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium lactate, Sodium PCA, Tocopherol, Tokoferylacetát Trehalose, Trilaureth-4 phosphate, Urea, Xantán gum, Phenoxyethanol, Alpha. izometyl ionone, Citral, Limonene, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 300 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Upokojujúci
Špecifikácia Dermo
Rad Aloe vera
Kód:  KSTE1221
Produktové číslo:  8592297006756
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08