Obnoviť stránku

INDULONA Originál 75 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDULONA Originál 75 ml

Trápi vás suchá a citlivá pokožka? Vyživujúci telový krém Indulona vám poskytne dlhotrvajúcu hydratáciu a bezchybné premastenie. Krém v pokožke uzamkne potrebnú vlhkosť a chráni ju pred poškodením vonkajšími vplyvmi. Hutný krém zanecháva vašu pokožku hebkú a vláčnu. 

hlavné prednosti

  • hydratačný telový krém pre veľmi suchú pokožku
  • obsahuje vitamíny, minerály a antioxidanty
  • zanecháva pokožku vláčnu a hebkú
  • neobsahuje parabény

mimoriadna kvalita

Každý nový typ krému Indulona je veľmi starostlivo skúmaný a testovaný, aby bola zaručená vysoká kvalita značky Indulona. Na výrobu sa používajú len tie najlepšie suroviny a celý proces prebieha vo farmaceutickom závode pod dohledom profesionálov v prostredí prísnych hygienických štandardov, čo je pre kozmetické prípravky ojedinelé a zaručuje to kvalitu a odbornú starostlivosť pri výrobe. Voda, ktorá je pri výrobe používaná, je filtrovaná a spĺňa prísne normy pre výrobu liečiv a má teda farmaceutickú akosť. Ako dôkaz mimoriadnej kvality slúži to, že výrobca doteraz nezaznamenal žiadne vedľajšie účinky alebo alergickú reakciu.

aplikácia:
Aplikujte na čistú pokožku a dôkladne rozotrite.

skladovanie:
Skladujte pri teplote 15 - 25 ° C a chráňte pred slnečným svetlom.

    zloženie:
    Petrolát, Aqua, Lanolín, Paraffinum liqiudum, cetearyl alcohol, Cholesterol, Parfum, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Isoeugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, d-Limonene, Linalool

    Parametre a špecifikácia

    Objem

    Objem 75 ml

    Typ pleti

    Typ pleti Citlivá, Suchá
    Kód:  TM286
    Produktové číslo:  8588006397154
    Odkazy: Stránky výrobcu

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB02