Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

INDULONA Olivová 85 ml

4,9 127 hodnotení
2,09 €

INDULONA Olivová 85 ml

Ochranný krém na ruky INDULONA s olivovým olejom pre intenzívnu hydratačnú starostlivosť. Krém na ruky je vhodný pre každodennú starostlivosť pre všetky typy pokožky. Namáhanej pokožke rúk dodáva hydratáciu a ochranu pred vysúšaním. Olivový olej je významným zdrojom vitamínov A a E, ktoré veľmi účinne napomáhajú k obnove kožných buniek, zvyšujú elasticitu pokožky a spomaľujú proces starnutia.

Kľúčové vlastnosti

  • Krém na ruky s olivovým olejom
  • Pre intenzívnu hydratačnú starostlivosť
  • Príjemná vôňa
  • Vhodné pre všetky typy pokožky
  • Ochranná a hydratačná funkcia
  • Dermatologicky testované

Mimoriadna kvalita

Každý nový typ krému Indulona je veľmi starostlivo skúmaný a testovaný, aby bola zaručená vysoká kvalita značky Indulona. Na výrobu sa používajú len tie najlepšie suroviny a celý proces prebieha vo farmaceutickom závode pod dohľadom profesionálov v prostredí prísnych hygienických štandardov, čo je pre kozmetické prípravky ojedinelé a zaručuje to kvalitu a odbornú starostlivosť pri výrobe. Voda, ktorá je pri výrobe používaná, je filtrovaná a spĺňa prísne normy pre výrobu liečiv a má teda farmaceutickú akosť. Ako dôkaz mimoriadnej kvality slúži to, že výrobca doteraz nezaznamenal žiadne vedľajšie účinky alebo alergickú reakciu.

Aplikácia:
Krém na ruky naneste v malom množstve na čistú pokožku rúk. Rozotrite a nechajte vstrebať. Aplikáciu môžete opakovať niekoľkokrát denne.

    Zloženie:
    Aqua, Paraffinum Liquidum, PEG-5 Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Glycerín, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, oleic Acid, Palmitic Acid, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Metylparabén, Propylparaben, Sodium lactate, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inozitol, Lactic Acid, Urea, Niacínamid, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene carboxaldehyde, d-Limonene, Linalool

     

    Parametre a špecifikácia

    Určenie

    Určenie Unisex

    Typ pokožky

    Typ pokožky Suchá, Citlivá, Na všetky typy pokožky
    Typ pokožky Suchú

    Vlastnosti

    Účinok Hydratačný, Regeneračný, Zjemňujúci

    Pumpička

    Pumpička Bez pumpičky

    Zloženie

    Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S retinolom (vitamín A), S vitamínmi

    Objem

    Objem 85 ml
    Kód:  TM269
    Záruka: 24 mesiacov
    Produktové číslo:  8586017550469
    Odkazy: Stránky výrobcu

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB14