Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

INDULONA Ochranná 85 ml

4,9 127 hodnotení
2,09 €

INDULONA Ochranná 85 ml

Krémy značky Indulona boli vždy zárukou hydratačné, regeneračné a ochranné starostlivosti. Teraz prichádza do boja s ešte silnejší zbraní - antibakteriálnym účinkom, ktorý ruky pomáha chrániť pred mikrobiálnou kontamináciou. Popraskané a suchej pokožke prináša okamžitú úľavu, hĺbkovo ju vyživuje a chráni pred nepriaznivými okolitými vplyvmi. Krém sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. 

Ochranná Indulona vašej pokožke prináša

  • hĺbkovú výživu
  • okamžitú úľavu
  • Hydratáciu a regeneráciu
  • Hebkosť a jemnosť
  • Ochranu pred vonkajšími vplyvmi
  • Antibakteriálne a protizápalové účinky

použitie:
Naneste primerané množstvo krému na čistú pokožku. Jemne vmasírujte a nechajte vstrebať. Podľa potreby ošetrenie opakujte niekoľkokrát za deň.

zloženie:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Glycerín, Cera Alba, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Olive Acid, Stearic Acid, Palmitic Acid, Aminotridecane Adipate, Laureth-30, Parfum, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Musk Ketone, acetyl Hexamethyl Tetralin, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene carboxaldehyde, Isoeugenol, alpha-Isomethyl Ionone, d-LimoneneIsoeugenol, alpha-Isomethyl Ionone, d-Limonene.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Typ pokožky

Typ pokožky Suchá
Typ pokožky Suchú

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný

Pumpička

Pumpička Bez pumpičky

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Objem

Objem 85 ml
Kód:  TM267
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8586017550483
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12