Obnoviť stránku

INDULONA Krém na ruky RÝCHLE VSTREBÁVANIE 50 ml

4,7 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,19 €

INDULONA Krém na ruky RÝCHLE VSTREBÁVANIE 50 ml

Pomôžte suchej a popraskanej pokožke na rukách krémom Indulona Rýchle vstrebávanie. Receptúra krému obsahuje výťažok z aloe vera s upokojujúcimi a antioxidačnými účinkami. Pleť je viditeľne zregenerovaná, intenzívne hydratovaná až na 48 hodín a chránená pred vonkajšími vplyvmi. Vitamínový komplex sa potom postará o jej hĺbkové vyživenie. Pokožka na rukách zostane vláčna, elastická a upokojená. Krém na ruky Indulona môžete mať stále pri sebe a počas dňa ho nanášať podľa potreby. Iste uvítate jeho ľahké a rýchle vstrebávanie vďaka ľahkej textúre s nemastným zložením. S krémom Indulona Rýchle vstrebávanie sa budete cítiť celý deň svieži aplní vitality.

Kľúčové vlastnosti krému na ruky Indulona Rýchle vstrebávanie

  • Krém na ruky Indulona ihneď pomôže suchej a popraskanej pokožke na rukách
  • Výťažok z aloe vera s upokojujúcimi a antioxidačnými účinkami
  • Pleť je zregenerovaná, hydratovaná až na 48 hodín a chránená pred vonkajšími vplyvmi
  • Vitamínový komplex sa postará o jej hĺbkové vyživenie
  • Pokožka na rukách zostane vláčna, elastická a upokojená
  • Jednoduché a rýchle vstrebávanie krému vďaka ľahkej textúre s nemastným zložením
  • S krémom Indulona Rýchle vstrebávanie sa budete cítiť celý deň svieži

Zloženie:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Glyceryl stearate, Butylene glycol, Cetearyl alcohol, Dicaprylyl carbonate, Sodium hyaluronate, Allantoin, Aloe barbadensis leaf extract, Betaine, Calcium pantothenate, Citric acid, Fructose, Glucose, Glycerin, Glyceryl laurate, Inositol, Maltose, Niacinamide, Panthenol, Parfum Pentylene glycol, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium lactate, Sodium PCA, Sodium polyacrylate, Sodium stearoyl glutamate, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Trehalose, Urea, BHT, Phenoxyethanol, Alpha-isomethyl ionone, Amyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Limonene, Hexyl cinnamal, Linalool


Zloženie

AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERYL STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, DICAPRYLYL CARBONATE, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BETAINE, CALCIUM PANTOTHENATE, CITRIC ACID, FRUCTOSE, GLUCOSE, GLYCERIN, GLYCERYL LAURATE, INOSITOL, MALTOSE, NIACINAMIDE, PANTHENOL, PARFUM, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TETRASODIUM EDTA, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, TREHALOSE, UREA, BHT, PHENOXYETHANOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, AMYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, COUMARIN, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Pumpička

Pumpička Bez pumpičky

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KSTE1236
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592297008002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09