Obnoviť stránku

INDULONA Kamilková 85 ml

4,9 128 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,39 €
Pri kúpe 1 ks 2,39 €/ks
Pri kúpe 2 ks 1,98 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 1,69 €/ks

INDULONA Kamilková 85 ml

Ochranný krém na ruky Indulona má upokojujúce účinky a je určená pre suchú a podráždenú pokožku. Výťažky z harmančeka pravého dávajú krému zvláčňujúce a regeneračné vlastnosti, znižujú riziko vzniku podráždenia, majú dezinfekčné účinky a pôsobí protizápalovo. Krém neobsahuje silikóny a je vhodný pre všetky typy pokožky. Ľahko sa vstrebáva a aj po jednej aplikácii pocítite intenzívnu a dlhotrvajúcu hydratáciu.

kľúčové vlastnosti

  • s rakytníkovým olejom
  • na unavenú a podráždenú pokožku
  • silná regenerácia
  • zabraňuje tvorbe vrások a omladzuje
  • vysoko kvalitné suroviny

mimoriadna kvalita

Každý nový typ krému Indulona je veľmi starostlivo skúmaný a testovaný, aby bola zaručená vysoká kvalita značky Indulona. Na výrobu sa používajú len tie najlepšie suroviny a celý proces prebieha vo farmaceutickom závode pod dohledom profesionálov v prostredí prísnych hygienických štandardov, čo je pre kozmetické prípravky ojedinelé a zaručuje to kvalitu a odbornú starostlivosť pri výrobe. Voda, ktorá je pri výrobe používaná, je filtrovaná a spĺňa prísne normy pre výrobu liečiv a má teda farmaceutickú akosť. Ako dôkaz mimoriadnej kvality slúži to, že výrobca doteraz nezaznamenal žiadne vedľajšie účinky alebo alergickú reakciu.

aplikácia:
Naneste primerané množstvo krému na čistú pokožku. Jemne vmasírujte a nechajte vstrebať. Podľa potreby ošetrenie opakujte niekoľkokrát za deň.

    zloženie:
    Aqua, Para num liquidum, PEG-5 Glyceryl Stearate, Stearic acid, Glycerín, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Sodiumlactate, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inozitol, Lactic acid, Niacínamid, Urea, Sodium benzoate, Propylene glycol, Diazolidinyl urea, Metylparabén , Propylparaben, Bisabolol, Parfum, Eugenol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

    Parametre a špecifikácia

    Určenie

    Určenie Unisex

    Typ pokožky

    Typ pokožky Suchá
    Typ pokožky Suchú

    Vlastnosti

    Účinok Hydratačný, Regeneračný

    Pumpička

    Pumpička Bez pumpičky

    Zloženie

    Špecifické zloženie Bez silikónov, S prírodnými zložkami

    Objem

    Objem 85 ml
    Kód:  TM284
    Záruka: 24 mesiacov
    Produktové číslo:  8588006397178
    Odkazy: Stránky výrobcu

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB07